2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Aculiecinieks iemūžina NLO nosēšanos uz zemes (VIDEO)

Aculiecinieks iemūžina NLO nosēšanos uz zemes (VIDEO)

Zinātnieki nespēj izskaidrot kādā video redzamus lidojošus objektus, kuri nofilmēti Francijas dienvidos esošajā Dordoņā. «Youtube» publicētais videomateriāls izraisījis daudz jautājumus skatītāju vidū, jo tajā četri lidojošie objekti, iespējams ir NLO, raksta «The Local».
 
 
Pagājušajā sestdienā internetā nonāca videoieraksts, kurā ir redzami četri dīvaini sfēriski objekti, kuri lido virs meža un izstaro gaismu, pēc tam tuvojoties zemei.
 
 
«Es nofilmēju četrus NLO virs meža Dordoņā. Tas notika skaista saulrieta laikā. Es paskatījos uz divām mājām un tad debesīs ieraudzīju šos objektus,» raksta video autors.
 
 
«Man prieks, ka šajā brīdī es filmēju. Man liekas, ka šie objekti gaisā riņķoja ilgāku laiku. Visticamāk, tā ir nosēšanās, jo trīs objekti samazina augstumu un pazūd aiz kokiem. Pēc tam «Google Maps» aplūkoju, kas tā ir par vietu. Tur ir mežs un pa vidu tam ir liels līdzenums,» stāsta video autors. Video tika nosūtīts uz organizāciju «Geipan», kura pēta dažādus fenomenus gaisa telpā. Taču vēl līdz šim brīdim zinātniekiem nav izdevies atrast skaidrojumu, kas ir šie lidojošie objekti.
 
 
Arī «Youtube» komentētāju vidū ir savi skaidrojumi, kas varētu būt šie objekti. Daži domā, ka tie varēja būt baloni, taču to izstarotās gaismas norāda, ka tie ir kādi lidojoši aparāti.
 
Avots:apollo
 
 

Atstājiet komentāru