2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Students iesprūst milzu vagīnā

Students iesprūst milzu vagīnā

Kuriozs negadījums 20.jūnijā noticis Vācijā. Kāds amerikāņu students uzrāpies 32 tonnas smagā vagīnas skulptūrā, kas uzslieta līdzās Tubingenas universitātes mikrobioloģijas un virusoloģijas fakultātei, taču pats ar saviem spēkiem izkļūt no tās nav spējis.
 
 
Kā vēsta vācu laikraksts „Sueddeutsche Zeitung", savā nelaimē vainojams pats students, jo nopietna iemesla, lai rāptos skulptūrā, viņam nav bijis.
 
 
Jaunieša vārds sabiedrībai netiek atklāts. Zināms vienīgi tas, ka viņš Vācijā ieradies no ASV studentu apmaiņas programmas ietvaros. Kāpēc tā rīkojies, viņš žurnālistiem nepaskaidroja.
 
 
Lai studentu izdabūtu no „akmens slazda", notikuma vietā ieradušies gandrīz divi duči pilsētas glābšanas dienesta darbinieku. Viņiem izdevies jaunieti atbrīvot, nepielietojot ne speciālās iekārtas, ne arī nodarot postu skulptūrai.
 
Vācu plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka akmens vagīnas vērtība ir 120 000 eiro.
 
Skulptūras autors ir Peru tēlnieks Fernando de la Hara, bet Vācijā tā nogādāta 2001.gadā. Tā veidota no sarkanā marmora ROSSO VERONA un tās nosaukums Peru indiāņu valodā ir Chachan Pi, kas tulkojumā nozīmē "nodarboties ar seksu".
 
Avots: puaro.lv

Atstājiet komentāru