2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Atklāts iPad ekrānsaudzētāja foto baisais noslēpums

Atklāts iPad ekrānsaudzētāja foto baisais noslēpums

iPad planšetes ekrānā Piramīdas ezera foto, kas tiek piedāvāts kā ekrānsaudzētājs, izskatās mierpilns, bet reālajā dzīvē tas slēpj baisus noslēpumus.
 
 
Kā vēsta ārvalstu mediji, šī Nevadas ūdenskrātuve ir nolādēta un tā dzelmēs slēpjas dažādi rēgi.
 
 
Paijutu cilts pārstāvji, kuru senči gadsimtiem dzīvojuši ezeru piekrastē, atklājuši, ka ap ezeru klaiņo slimu bērnu rēgi - savulaik mazuļus, kuriem nebija izredžu izdzīvot, slīcinājuši ūdenskrātuvē, un līdz pat mūsu dienām nevainīgās dvēseles nav radušas mieru, kļūstot par "ūdensbērniem".
 

Tāpat pasakai skaistā ezera dzelmē mitinoties nāriņa ar salauztu sirdi - viņa iemīlējusies un apprecējusies kādā pievilcīgā piekrastē dzīvojošās cilts vīrietī, bet viņa biedri šo izvēli nav pieņēmuši un izraidījuši nāriņu no ciema.
 
 
Izraidītā mīlniece kopš tā laika saglabājusi sirdī rūgtumu pret cilvēkiem un uzglūn ikvienam, kurš pienāk pārāk tuvu viņas ūdens valstībai.
 
 
Vietējie iedzīvotāji ir stingri pārliecināti, ka nāriņa un pamesto mazuļu gari, kuru raudas dažkārt dzirdamas apkārtē, var ieraut sev līdzi dzelmē, tāpēc iebraucēji tiek brīdināti netuvoties ezera krastiem.
 
 
"Ja tu viņus dzirdi, tev neveiksies, bet, ja tu viņus ieraugi, tu esi beigts," vēsta vietējā paruna, un to, ka tie nav vis tukši māņi, apliecinot makšķernieki, kas ik pavasari mīklaini nozūdot Piramīdas ezerā.
 
Avots: DELFI

Atstājiet komentāru