2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Amerikā helovīna svinētājs gandrīz sadeg kopā ar krustu

Amerikā helovīna svinētājs gandrīz sadeg kopā ar krustu

50 gadus vecs ASV Floridas štata iedzīvotājs vēlējās svinēt Helovīna svētkus īpašā veidā. Šajā dienā Amerikā, tāpat kā vairākās citās valstīs, ir pieņemts mājas izrotāt ar dažādu diezgan "šaušalīgu" atribūtiku un ģērbties spocīgos tērpos. Taču Nilsons bija nolēmis sarīkot savā pagalmā uguns šovu, sadedzinot katoļu krustu.

 

Vīrietis uz krusta salika sveces, bet pēc tam aplēja to ar benzīnu. Tomēr viss nenorit;eja, kā plānots, un vīrietis aizdegās arī pats. Par laimi Dieva zaimotāju izdevās izglābt, vēsta "Huffinton Post".

 

Pēc vīrieša ieceres, degošajam krustam vajadzēja atrasties viņa pagalmā Palmbīčā visu svētku laiku. Aplējis krustu ar benzīnu, Rons Nilsons izņēma no kārbiņas vēl vienu sveci un mēģināja ar to aizdegt savu "svētku instalāciju". Sekundes laikā viņš uzliesmoja kopā ar krustu. 

 

Nilsona sievai izdevās apdzēst degošo vīru ar dārza šļūteni, pēc tam Nilsonu steidzīgi nogādāja Orlando pilsētas slimnīcā, kur viņam konstatēka otrās pakāpes apdegumi. Tiek ziņots, ka vīrietim apdegusi gandrīz puse ķermeņa. Sekundes laikā viņš uzliesmoja kopā ar krustu. Kā secināja glābēji, pašaizdegšanās iemesls, kam sevi pakļāva Nilsons, bija benzīna tvaiki, kas momentā uzliesmoja, kad viņš aizdedzināja krustu.

 

Atstājiet komentāru