2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpilietis Superbingo laimē automašīnu Volkswagen Passat (FOTO)

Jēkabpilietis Superbingo laimē automašīnu Volkswagen Passat (FOTO)

19.oktobra SuperBingo TV šovā kopumā pie laimestiem tika 3355 loterijas SuperBingo spēlētāji un laimestu kopsumma sastādīja 48 793 €. Šī izloze īpaši veiksmīga izvērtās SupeBingo auditorijas spēļu dalībniekam Dainim Avotiņam no Jēkabpils novada, kurš grieza Lielo laimes ratu un laimēja automašīnu Volkswagen Passat!
 
 
Dainis Avotiņš no Jēkabpils uzvarēja Riska spēlē un ilgi šaubījās, vai ņemt iegūto naudas laimestu 960 €. Visbeidzot Dainis izlēma par labu Finālam. Lēmums izrādījās ļoti veiksmīgs, jo viņš nokļuva pie Lielā laimes rata un uz tā uzgrieza automašīnas Volkswagen Passat sektoru! Spēli vēroja arī Daiņa Avotiņa sieva, kas vīru ar vētrainu skāvienu sveica turpat studijā, priecājoties par laimestu.
 
 
Naudas spēles pirmās vietas ieguvēja atteicās no sava laimesta un izvēlējās vietu Finālā, savukārt otrās vietas ieguvējs Vilnis Puriņš laimēja 150 €. Iespēju piedalīties nākamajā Naudas spēlē ieguva Ingrīda Kukte no Liepājas. Mazā laimes rata pirmās vietas ieguvēja atteicās no sava laimesta un izvēlējās vietu Finālā, savukārt otrās vietas ieguvēja Marita Vaska laimēja Sony Mājas kinozāli. Iespēju piedalīties nākamajā Mazā laimes rata spēlē ieguva Arina Gončarenko. Riska spēles pirmās vietas ieguvējs atteicās no sava laimesta un izvēlējās vietu Finālā, savukārt otrās vietas ieguvēja Ināra Baltakaula laimēja 140 €. Lielo eiro spēles pirmās vietas ieguvēja atteicās no sava laimesta un izvēlējās vietu Finālā, savukārt otrās vietas ieguvēja Sandra Freipiča laimēja 300 €. Iespēju piedalīties nākamajā Lielo eiro spēlē ieguva Antra Kocere.
 
 
Šīs izlozes Finālā piedalījās Naudas spēles uzvarētāja Inga Dzene, kura riskēja ar 400 €, kurus bija ieguvusi spēlē. Šoreiz risks neattaisnojās, jo Inga Finālā laimēja krietni mazāku laimestu - 83 €. Mazā laimes rata uzvarētājai Dacei Krievai veicās labāk, jo viņa bija atteikusies no spēles laimesta Sony Vaio datora un Finālā laimēja 1095 €. Lielo eiro spēles uzvarētāja Valda Karaša bija atteikusies no 340 € un Finālā tika pie 241 €.
 
 
SuperBingo uzkrājums uz nākamo izlozi ir sasniedzis 249 136 €.
 
Avots: LatLoto
 
speele
 
passat

Komentāri (0-1/1)

  • Super
    02.07.2018 18:20
    Lai labi ripo! Sveiciens Avotiņiem!!!!!!!!!! :)

Atstājiet komentāru