2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

BK „Jēkabpils” ielūdz līdzjutējus uz pirmo mājas spēli

BK „Jēkabpils” ielūdz līdzjutējus uz pirmo mājas spēli


Jēkabpilī sākusies jaunā basketbola sezona un uz pirmo spēli savu līdzjutēju priekšā aicina basketbola klubs „Jēkabpils”. Piektdien, 11. oktobrī plkst. 19.30 Jēkabpils sporta namā svinīgā un košā atmosfērā tiks dots starts pirmajai „lūšu” mājas spēlei 2019./2020. gada sezonā Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā – „Ramirent” LBL2. „Lūšiem” pretī stāsies Daiņa Bertāna trenētā RTU komanda.

Basketbola svētku vakaru ieskandinās dinamisks muzikāls priekšnesums un līdzjutēji tiks iepazīstināti ar jauno „Jēkabpils” basketbola komandu. Uzrunas un laba vēlējumus teiks treneris Agris Galvanovskis, kluba prezidents Leonīds Salcevičs un pasākuma viesi. 

Pēc vakara svinīgās daļas – plkst. 20.00 – sāksies cīņa basketbola laukumā, kur „lūši” mērosies spēkiem ar Rīgas Tehniskās universitātes studentiem. 

BK „Jēkabpils” rindās šosezon cīnās Jurijs Aleksejevs, Kaspars Cipruss, Mikus Sokolovs, Kārlis Večens, Mārtiņš Vīņauds un pieci jēkabpilieši – Matīss Surkulis, Matīss Koļesinskis, Edgars Leja, Reinis Ermansons, Dāvis Šteinarts, kā arī alūksnietis Lauris Bērziņš, kurš savas jaunatnes basketbola karjeras lielu daļu pavadījis Jēkabpilī.

Pirmssezonā Agra Galvanovska trenētā vienība jau paspēja nedaudz pārbaudīt savus spēkus. Egila Čakara piemiņas kausa izcīņā Gulbenē jēkabpilieši izcīnīja uzvaras abos mačos un ieguva 1.vietu. Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Kaspars Cipruss. Arī pirmajā LBL2 izbraukuma spēlē „lūši” ar rezultātu 97:84 pieveica „Valmiera Glass/VIA”-2 komandu. Tajā 17 punktus un 11 bumbas zem groziem guva Jurijs Aleksejevs. 17 punktus izcīnīja arī Matīss Koļesinskis, viņa kontā arī septiņas atlēkušās bumbas un piecas pārtvertas pretinieku bumbas. 14 punktus un astoņas rezultatīvas piespēles komandas bilancei pievienoja Mārtiņš Vīņauds.

Arī pretinieku kontā sezonas ieskaitē ir viena spēle un viens panākums – 4. oktobrī RTU basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 71:51 pieveica SK „Ezerzeme/Rēzekne”. Rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Kārlis Bērziņš, bet 13 punktus un 12 bumbas zem groziem pievienoja Linards Melderis.

Sezonas ieskaņā „lūši” sevi parādījuši kā cienījamus pretiniekus, vai izdosies turpināt uz tik pat pozitīvas nots? Nāc uz Jēkabpils sporta namu un cīnies kopā ar „Jēkabpils” komandu par uzvaru katrā spēlē!

Ieeja uz visām mājas spēlēm ir bez maksas. 


BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, AS „LNK Industries”, Jēkabpils sporta centrs, „Vērtīgs”, „repromo.lv”.



Infomāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK „Jēkabpils”
sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru