2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

Nojauc "Pluspunkta" kioskus

Nojauc "Pluspunkta" kioskus

punktsŠorīt sākusies SIA "Pluspunkts" kioska nojaukšana Jēkabpilī, Brīvības ielā, iepretim grāmatnīcai "Aisma". Jēkabpils pilsētas pašvaldības pilsētsaimniecības departamenta direktors Raits Sirmovičs skaidro, ka kiosku nolemts nojaukt, jo tas traucē Brīvības ielas rekonstrukcijas darbus. Kiosks jau ilgu laiku bija slēgts un pamazām sākās tā demolēšana, vispirms tikai aizvākta dēļu siena, pēc tam novākts jumta segums.

"Kiosku neviens vairs neizmantoja, bet līdz šim pašvaldība nevarēja vienoties par tā nojaukšanu, jo firma uzskatīja, ka tas jādara domei, uz kuras zemes arī atrodas. Iespējams, uzņēmējam nebija arī lieku līdzekļu kioska aizvākšanai. Tāpēc to dara pašvaldība par saviem līdzekļiem. Darbus veic firmas, kas uzvarēja konkursā," saka R.Sirmovičs.

Pietura Brīvības ielā tiks pārcelta justīcijas nama virzienā. Nojaukts tiks arī "Pluspunkta" kiosks Rīgas ielā. Pagaidām nav precīzu aprēķinu, cik varētu izmaksāt šie darbi.

Gan iedzīvotāji, gan pilsētas viesi jau sen bija pamanījuši, ka kioska novietošana tieši priekšā ieejai veikalā skatu dara nepievilcīgu, turklāt piekļūšana veikalam ir neērta.

Māra Grīnberga

Atstājiet komentāru