2024.gada 16. jūnijs

Justīne, Juta

Jēkabpilī Akurātera un Jaunās ielas krustojumā satiksmes negadījumā cietis autovadītājs

Jēkabpilī Akurātera un Jaunās ielas krustojumā satiksmes negadījumā cietis autovadītājs

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē, ka trešdien Jēkabpilī notika divi ceļu satiksmes negadījumi, vienā no tiem cietis transporta līdzekļa vadītājs.

22. maijā neilgi pēc pulksten 12.00 Jēkabpilī notika ceļu satiksmes negadījums Jāņa Akuratera un Jaunās ielas krustojumā. Kāds 1961. gadā dzimis vīrietis vadīja “Volvo” markas automašīnu un nepadeva ceļu pa galveno ceļu braucošajam “Toyota” markas spēkratam, kuru vadīja kāds 1969. gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta “Toyota” vadītājs, kurš tika nogādāts medicīnas iestādē. Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Notikums vietā strādāja arī glābšanas dienests. Tā pārstāve Viktorija Gribuste informē, ka trešdien plkst. 12.17 VUGD saņēma informāciju, ka J.Akuratera ielā Jēkabpilī ir noticis ceļu satiksmes negadījums - sadūrušās divas vieglās automašīnas. Cilvēki no tām bija izkļuvuši pašu spēkiem. Ugunsdzēsēji glābēji atvienoja automašīnu klemmes, vienu automašīnu atgāza uz riteņiem un pēc tam savāca uz brauktuves izlijušo šķidrumu.

22. maijā īsi pirms pulksten 11.00 Jēkabpilī kādā stāvlaukuma teritorijā kāda 1977. gadā dzimusi sieviete vadīja “Audi” markas spēkratu, nepārliecinājās par ceļu satiksmes drošību un, veicot atpakaļgaitas manevru, uzbrauca kādam “Nissan” markas spēkratam, kuru vadīja 1992. gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo transportlīdzekļu vadītāji vienojās, sastādot saskaņoto paziņojumu.

Atstājiet komentāru