2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Ātrais kredīts – vienkāršs risinājums jebkurā dzīves situācijā

Ātrais kredīts – vienkāršs risinājums jebkurā dzīves situācijā

Kuram gan nav nācies nonākt situācijā, kad kāds kārots pirkums „iekrīt acīs” tieši tad, kad makā vairs nav atlicis tik daudz naudas, cik nepieciešams. Šādās situācijās liela daļa iedzīvotāju vienkārši nopūšas un mēģina aizmirst par kāroto pirkumu, taču tā ne būt nav pareizā attieksme šādā situācijā. Gudrais pircējs vienmēr atrod veidu, kā kāroto iegādāties un viens no šādiem veidiem ir ātrais kredīts.

ViaSMS.lv ir aizdevējs, kurš vienmēr šādos gadījumos piedāvā izdevīgākos un vienkāršākos aizdevumus. Lai ātrais kredīts būtu pieejams jebkurā brīdī, Jums ir jāatbilst pavisam vienkāršiem kritērijiem:

  • Jums jābūt Latvijas Republikas iedzīvotājam;

  • Jums jābūt vecumā no 20 līdz 70 gadiem;

  • Jums nedrīkst būt kavētu kredītmaksājumu vai līgumtiesību pārkāpumi.

Ja visi šie kritēriji Jums nesagādā nekādas problēmas, tad īstais laiks pieteikties ātrajam kredītam ir jau tagad, jo ViaSMS.lv Jums piedāvā tik tiešām izdevīgus nosacījumus aizdevuma saņemšanai.

Aizņemieties, cik vēlaties!

Ātrais kredīts pie ViaSMS.lv Jums ir pieejams tieši tik lielā apmērā, kāds Jums ir nepieciešams. Salīdzinot ar kredītiem bankā, pie ViaSMS.lv ir iespējams saņemt arī nelielas summas aizdevumu. Piemēram, ja kārotajam pirkumam steidzami nepieciešami papildus 70 eiro, tad ātrais kredīts pie ViaSMS.lv Jums ir pieejams jau pāris minūšu laikā. Aizņemieties, pārdomājot savas iespējas aizdevumu apmaksāt.

Savukārt, ja nepieciešams saņemt lielāku naudas summu, tad atcerieties trīs galvenos kritērijus:

  • Pirmais aizdevums ir iespējams līdz 250 eiro;

  • Otrais ātrais kredīts pieejams līdz 350 eiro;

  • Ja kredītu vēlaties ņemt vismaz trešo reizi, tad iespējams aizņemties jau 500 eiro.

Nauda kontā pāris minūšu laikā

ViaSMS.lv zina, cik ļoti nozīmīgi ir tas, lai finanšu līdzekļi Jums būtu pieejami tieši tajā brīdī, kad tas visvairāk nepieciešams, tieši šī iemesla dēļ uzņēmums strādā operatīvi, lai ātrais kredīts līdz Jums nonāktu īstajā brīdī. No kredīta pieteikšanas brīža nauda Jūsu kontā var tikt ieskaitīta jau 15 minūšu laikā.

Vienkāršāk par vienkāršu

Patīkami ir tas, ka ātrais kredīts pie ViaSMS.lv ir pavisam vienkārši noformējams. Nav vajadzīgi nekādi lieki papīri, iesniegumi, izziņas vai apliecinājumi, kā tas vienmēr notiek bankās. Viss, kas Jums ir nepieciešams, ir vien mobilais telefons, aktīvs bankas konts kādā no Latvijas bankām, dators ar interneta pieslēgumu, kā arī nepieciešamība saņemt ātro kredītu pirms tam to kārtīgi apdomājot.

Pirmais aizdevums bez maksas

ViaSMS.lv komanda nodrošina pirmo kredītu bez maksas. Jautāsiet, ko tas nozīmē? Pavisam vienkārši! Tas nozīmē, ka pirmo reizi aizņemoties no ViaSMS.lv, neatkarīgi no tā, kādu summu Jūs aizņematies, Jums netiks piešķirti procentu maksājumi. Tas nozīmē, ka Jūs varēsiet atdot tieši tik lielu naudas summu, cik aizņēmāties un ne centa vairāk. Ātrais kredīts Jums nesagādās nekādas rūpes un nekādus pārmaksājumus.

Vienkārša aizdevuma atdošana

Ātrie kredīti pie ViaSMS.lv parasti jāatdod 30 dienu laikā, taču tas nekādā gadījumā nav „akmenī cirsts”. Uzņēmums nāk Jums pretī un pēc pieprasījuma piedāvā pagarināt kredīta atmaksu par 7, 14 vai 30 dienām.

Sazinieties jau tagad!

Ja Jums ir nepieciešams aizdevums, tad ziniet, ka ViaSMS.lv Jūs gaida jebkurā laikā. Dodieties uz mājas lapu www.viasms.lv un saņemiet papildus nepieciešamo informāciju, rakstiet e-pastu ar saviem jautājumiem uz info@viasms.lvvai zvaniet uz 67-212-412. ViaSMS.lv kvalificētie darbinieki sniegs atbildes uz visiem Jūsu jautājumiem un sagatavos efektīvāko piedāvājumu. Aizņemieties, pārdomājot savu lēmumu!

Komentāri (0-1/1)

  • magret james
    02.07.2018 18:36
    Sveiki,
    Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums? Vai jūs esat parāds? Vai jums ir slikta kredīta? vai jūs esat noraidījis bankas, vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu savu biznesu? Mēs izsniedzam aizdevumus cilvēkiem, neskatoties uz viņu sliktajiem / sliktajiem kredītreitingiem. Mēs izsniedzam gan biznesa, gan individuālos aizdevumus ar ilgtermiņa un īstermiņa izvēli, ar zemu procentu likmi 2% apmērā par katru personu un uzņēmumu .. Mūsu aizdevumu programmētājs ir ātrs un uzticams, piemērojams šodien un saņem tūlītēju atbildi. Mūsu Aizdevumi ir labi apdrošināti, 100% garantēti, un klientiem tiek nodrošināta maksimāla drošība. Lai saņemtu papildu informāciju, sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pasta adresi: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
    E-pasts: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
    Magret james MD / CEO

Atstājiet komentāru