2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Brīvdienās Jēkabpilī un novada teritorijā policija aiztur piecus dzērājšoferus

Brīvdienās Jēkabpilī un novada teritorijā policija aiztur piecus dzērājšoferus

Brīvdienās Jēkabpilī, kā arī Dunavā, Saukā un Vīpē kopumā aizturēti pieci dzērājšoferi. Jēkabpilī konstatēta arī kārtējā velosipēda zādzība, informē VP sabiedrisko attiecību speciāliste Austrumzemgales iecirkņa jautājumos Rūta Strautniece.

9. novembrī  neilgi pirms pulksten 18.00 Jēkabpilī kādai sievietei no dzīvojamās mājas pagraba nozagts velosipēds. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

10. novembrī īsi pirms pulksten 14.00 Jēkabpilī kāds 1974. gadā dzimis vīrietis vadīja “Audi” markas automašīnu, būdams 1,80 promiles lielā alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

11. novembrī neilgi pirms pulksten 14.30 Jēkabpils novadā, Dunavas pagastā kāds 1966. gadā dzimis vīrietis vadīja traktoru, būdams 2,69 promiles lielā alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

11. novembrī īsi pirms pulksten 15.00 Jēkabpils novadā, Saukas pagastā kāds 1996. gadā dzimis vīrietis vadīja “Mercedes Benz” markas automašīnu, būdams 0,35 promiles lielā alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

12. novembrī pulksten 19.30 Jēkabpils novadā, Vīpes pagastā kāds 1960. gadā dzimis vīrietis vadīja “Toyota” markas automašīnu, būdams 2,60 promiles lielā alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

12. novembrī neilgi pēc pulksten 19.30 Jēkabpilī kāds 1997. gadā dzimis vīrietis vadīja “BMW” markas automašīnu, būdams 0,69 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru