2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Nakts vidū Līvānu novadā avarējis un gājis bojā kvadricikila vadītājs

Nakts vidū Līvānu novadā avarējis un gājis bojā kvadricikila vadītājs

Vakar Latvijā reģistrēti 124 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 23 cilvēki, informē Valsts policija.

Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, 29.jūnijā ap plkst.3 Līvānu novada Sutru pagastā kvadricikila vadītājs netika galā ar tā vadību un apgāzās, kā rezultātā viņš pakļuva zem transportlīdzekļa un gāja bojā. Valsts policija skaidro sīkākus negadījuma apstākļus.

Trešdien 16 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, trīs - Zemgalē, divi - Vidzemē, bet pa vienam - Kurzemē un Latgalē. Seši no cietušajiem bija velosipēdisti, vēl seši - elektroskrejriteņu vadītāji, bet trīs - gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi septiņus vadītājus: četrus - Rīgas reģionā, divus - Vidzemē, bet vienu - Zemgalē. Pieci aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 182 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 32 autovadītāji, Vidzemē - 59, Latgalē - 35, Zemgalē - 29, bet Kurzemē - 27 autovadītāji. Divi vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 382 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Atstājiet komentāru