2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Jēkabpilī policijai ziņo par vairākiem gadījumiem, kad alkohola reibumā skandalē publiskās vietās

Jēkabpilī policijai ziņo par vairākiem gadījumiem, kad alkohola reibumā skandalē publiskās vietās

Par reģistrētajiem pārkāpumiem pēdējās nedēļas laikā Valsts policijas ZRP Austruzemgales iecirknī informē Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Ilze Jurēvica.

7.aprīlī ap pulksten 22.50 Valsts policija saņēma izsaukumu uz Jēkabpili, Dambja ielu 17, Kena parku, kur iedzīvotāji ziņoja par kādu cilvēku, kurš traucē sabiedrisko kārtību un drošību. Valsts policijai ierodoties notikuma vietā likumsargi sastapa 1971.gadā dzimušu vīrieti, kurš bija 2,65 promiļu stiprā alkohola reibumā un nespēja paskaidrot savu rīcību. Par fiksēto pārkāpumu vīrietim sākts administratīvā pārkāpuma process par atrašanos publiskā vietā tādā reibuma stāvoklī, kas traucē sabiedrisko kārtību vai drošību un par šo pārkāpumu var tikt piemērots brīdinājums vai naudas sods līdz 350 eiro apmērā.

8.aprīlī ap pulksten 14.00 valsts policija saņēma izsaukumu Jēkabpilī, Rīgas ielu 213, kur bija informācija, ka kāds vīrietis stiprā alkohola reibumā guļ uz ielas. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka 1975.gadā dzimis vīrietis bija 1,95 promiļu stiprā alkohola reibumā un nespēja patstāvīgi pārvietoties un neorientējās apkārtējā vidē, kas traucēja sabiedrisko kārtību vai drošību. Vīrietis tika aizturēts, sākts administratīvā pārkāpuma process par atrašanos publiskā vietā tādā reibuma stāvoklī, kas traucē sabiedrisko kārtību vai drošību un par šo pārkāpumu var tikt piemērots brīdinājums vai naudas sods līdz 350 eiro apmērā.

Valsts policijā tika saņemts iesniegums par to, ka 10.aprīlī Jēkabpilī kādā adresē 1974.gadā dzimis vīrietis alkohola reibumā dauzījies pie kaimiņienes namdurvīm, spēris ar kājām pa durvīm, trokšņojis, attiecīgi pārkāpjot vispārpieņemtās uzvedības normas, traucējot sabiedrisko kārtību un drošību, kā arī personas mieru. Par šo pārkāpumu valsts policijā sākts administratīvo pārkāpumu processpar sīko huligānismu un attiecīgi personai var tikt piemērots naudas sods no 70 līdz 500 eiro.

Atstājiet komentāru