2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Mežārē un Atašienē no četru autobusu pieturvietu paviljoniem nozagti jumtu segumi

Mežārē un Atašienē no četru autobusu pieturvietu paviljoniem nozagti jumtu segumi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 17 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 12 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 7 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina 18. augustā Jēkabpils iecirknī saņemtā informācija, Jēkabpils novada Mežāres un Atašienes pagastos tika konstatēts, ka no četru autobusu pieturu paviljoniem nozagti jumtu segumi, kas katrs bija 12,15 kvadrātmetru izmērā un 567,40 eiro vērtībā.  Policijā par notikušo sākti četri kriminālprocesi. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 113 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 79 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 39 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess un 2 administratīvā pārkāpuma procesi. Reģistrēti 11 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona.

Atstājiet komentāru