2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī velosipēdistam, par braukšanu 2,56 promiļu reibumā, sods -170 eiro

Jēkabpilī velosipēdistam, par braukšanu 2,56 promiļu reibumā, sods -170 eiro

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 29 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 11 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 6 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. augustā Jēkabpilī vīrietis vadīja velosipēdu pa Madonas ielu, būdams 2,56 promiļu reibumā. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 170 eiro. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. augustā Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „BMW 530” un Zīlānu un Slimnīcas ielas krustojumā neizpildīja ceļazīmes „Braukt taisni” prasības, nogriežoties pa kreisi. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 30 eiro. 

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru