2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Glābēji no Radžu ūdenskrātuves izcēluši tur nogrimušu automašīnu

Glābēji no Radžu ūdenskrātuves izcēluši tur nogrimušu automašīnu

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī pagājušajā diennaktī saņemta informācija par 18 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēts viens Ceļu satiksmes negadījums ar cietušajiem, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Aiga Jansone. 

Tika saņemta informācija, ka Radžu ūdenskrātuvē esot noslīkusi automašīna, redzami tikai burbuļi. Uz notikuma vietu izbrauca VUGD. Automašīna tika izvilkta, neviena persona tajā neatradās. Noskaidrots, ka automašīna nebija nodrošināta drošai stāvēšanai. 

Kā liecina sākotnējā informācija, Aizkraukles novadā, nenoskaidrots vadītājs vadot automašīnu BMW nobrauca no ceļa un apgāzās. Uz ārstniecības iestādi nogādāti 1990.gadā un 1998.gadā dzimušie vīrieši. Par minēto faktu uzsākts administratīvā pārkāpuma process. Uz doto brīdi notiek lietas apstākļu noskaidrošana.

Kā liecina sākotnējā informācija, 18.07.2022.Jēkabpilī, 1979.gadā dzimis vīrietis, būdams 1,47 promiļu reibumā vadīja transportlīdzekli BMW bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām un izraisīja sadursmi ar citu transportlīdzekli. Bojāti abi transportlīdzekļi. Par notikušo uzsākts Kriminālprocess pēc Krimināllikuma 262.panta pirmās daļas. Par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav transportlīdzekļa vadīšanas tiesību (transportlīdzekļa vadīšanas tiesības noteiktā kārtībā nav iegūtas vai ir atņemtas) un ja vadītājs atrodas alkohola, narkotisko, psihotropo, toksisko vai citu apreibinošu vielu ietekmē, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar probācijas uzraudzību, vai ar sabiedrisko darbu, vai ar naudas sodu, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz laiku līdz pieciem gadiem. Uz doto brīdi notiek izmeklēšana.

18.07.2022. 1990.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu Volvo, būdams 2,37 promiļu reibumā un bez vadīšanas tiesībām. Arī par šo faktu uzsākts Kriminālprocess pēc Krimināllikuma 262.panta pirmās daļas.

Atstājiet komentāru