2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

 Jēkabpilī, Madonas ielā par divu automašīnu tīšu bojāšanu, ierosināti divi kriminālprocesi

Jēkabpilī, Madonas ielā par divu automašīnu tīšu bojāšanu, ierosināti divi kriminālprocesi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 19 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 17 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 6 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 27. aprīlī Jēkabpilī, Madonas ielā, tika konstatēts, ka sabojātas divas automašīnas. Transportlīdzeklim „Volkswagen Golf” izsists kreisās puses pasažieru durvju loga stikls un bagāžas nodalījuma loga stikls. Savukārt transportlīdzeklim „Mazda 323” izsists kreisās puses pasažieru durvju loga stikls, sabojāta aizdedzes atslēga un stūres mehānisms. Abos gadījumos policijā sākti kriminālprocesi. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 114 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 60 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 23 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 16 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos ir cietušas 2 personas.

Atstājiet komentāru