2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

Krustpils pagastā nozagti zirgu sedli 2500 eiro vērtībā

Krustpils pagastā nozagti zirgu sedli 2500 eiro vērtībā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 21 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 8 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 4 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 13. martā Jēkabpils novada Krustpils pagastā no no zirgu staļļa tika nozagti segli 2500 eiro vērtībā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 14. martā Jēkabpils novada Atašienes pagastā uz autoceļa Jēkabpils – Rēzekne 33. kilometrā sieviete vadīja automašīnu automašīnu „KIA Ceed” un neizvēlējās drošu distanci ar priekšā braucošo automašīnu „Audi A4”, kā rezultātā notika sadursme, kad automašīna „Audi A4” sabremzēja, lai veiktu pagriezienu pa kreisi. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Ceļu satiksmes noteikumu 105. punkts nosaka, ka transportlīdzekļa vadītājam atkarībā no braukšanas ātruma jāizvēlas tāda distance, lai, priekšā braucošajam transportlīdzeklim bremzējot, būtu iespējams izvairīties no sadursmes, kā arī jāizvēlas tāds intervāls, kas nodrošina ceļu satiksmes drošību.

Par drošas distances vai intervāla neievērošanu transportlīdzekļa vadītājam var tikt piemērots brīdinājums vai naudas sods no 25 līdz 140 eiro. 

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru