2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Aculiecinieki ziņo, ka kāds agresīvi noskaņots vīrietis ārdījies lielveikalā MaximaXX, Jēkabpilī (FOTO)(PAPILDINĀTS)

(Pievienota 6. rindkopa)

Ar Radio1.lv sazinājās aculieciniece, kas informē, ka šodien, 7.martā, ap pulksten 15.40 kāds satrakojies vīrietis esot ālējies veikalā MaximaXX Jēkabpilī, Brīvības ielā, nodarot postījumus lielveikala plauktos saliktajai produkcijai alkoholisko dzērienu nodaļā. Aculiecinieki ziņo, ka skats bijis drausmīgs, pa gaisu lidojuši gan iepirkumu ratiņi, gan prece.

Radio1.lv sazinājās ar lielveikala “Maxima Latvija” komunikācijas vadītāju Lieni Dupati-Uguli un lūdzām komentēt notikušo.

“Esam apzinājuši radušos situāciju un informējam, ka šodien, Maxima XX veikalā Jēkabpilī, Brīvības ielā 108 ieradās vīrietis, kura uzvedība piesaistīja apsardzes uzmanību.  Vīrietis uzvedās neadekvāti, tai skaitā izteica nepiedienīgas piezīmes veikala darbiniecēm, tāpēc rūpēs par mūsu darbinieku un klientu drošību, iesaistījās apsardzes darbinieki un norādīja, ka šāda uzvedība veikala vidē nav pieļaujama. Pēc aizrādījumiem, vīrietis sāka uzvesties izteikti agresīvi. Rīkojoties pēc noteiktas procedūras, apsardzes darbinieki pieņēma lēmumu izsaukt Valsts policiju. Svarīgākais, ka ne darbinieki, ne klienti nav cietuši. Veikals ir atvērts un  veikala zona, kurā notika incidents, ir norobežota līdz policijas darbinieki fiksēs pārkāpumus,  un kolēģi varētu parūpēties par kārtību šajā zonā,” atbildēja “Maxima Latvija” komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

Radio1.lv sazinājās arī ar VP ZRP vecāko speciālisti Daci Kalniņu un lūdza arī viņu sniegt komentāru par notikušo lielveikalā MaximaXX. 

“7. martā ap pulksten 15.29 Jēkabpils iecirknī tika saņemts izsaukums uz veikalu, kur kāds apmeklētājs, iespējams, būdams narkotisko vielu vai alkohola reibumā, veic huligāniskas darbības. Valsts policijas darbinieki, nekavējoties ierodoties norādītajā adresē, pa karstām pēdām aizturēja iespējamo vainīgo personu – 1996. gadā dzimušu vīrieti, kuru nogādāja īslaicīgās aizturēšanas vietā Jēkabpils iecirknī. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus un tiks sākts kriminālprocess pēc 231. panta otrās daļas par huligānismu. Vīrietis tiks nogādāts ārstniecības iestādē narkotisko vielu un alkohola reibuma pārbaudei,”informē Dace Kalniņa.

Saskaņā ar policijas sniegto informāciju, veikalam nodarīts materiālais zaudējums 969,25 eiro apmērā. 

Citu aculiecinieku sacītais liecina, ka līdzīga veikalu demolēšana šodien Jēkabpilī notikusi arī Rimi un Lats veikalos. Taču šo faktu Dace Kalniņa neapstiprināja, norādot, ka “šobrīd policijā nav reģistrēti līdzīgi notikumi citās tirdzniecības vietās Jēkabpilī”.

Aculiecinieku foto

Komentāri (0-4/4)

  • Juta
    08.03.2022 16:35
    Apsardzes pakalpojumus sniedz apsardzes firma. Tai tad viņiem bija mugurā Maksimas forma? Jāatbild firmai, nevis Maximai
  • Lol
    08.03.2022 09:19
    Njā apsardze maximās mūždien izceļas ar to ka bēg no konfliktiem, kam viņiem naudu maksā vispār, ko viņi tur sargā
  • Yo
    08.03.2022 08:07
    Un ko bija darīt apsardzei, gaidīt kamēr narkomāns viņiem uzbruks un savainos, tie nav policijas darbinieki ar attiecīgu ekipējumu un prasmēm...jeb gribējās asinis redzēt tiem lieciniekiem???
  • Peksis
    07.03.2022 23:34
    Kā Maxima komentēs faktu, ka divi apsardzes darbinieki vienkārši bēga no tā huligāna?

Atstājiet komentāru