2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī svētdien Nameja un Viestura ielas krustojumā noticis satiksmes negadījums (FOTO)(PAPILDINĀTS AR FOTO)(PAPILDINĀTS 2X)

(Teksts papildināts ar policijas un VUGD sniegto informāciju)

Jēkabpilī, svētdien Nameja un Viestura ielas krustojumā noticis satiksmes negadījums. Par to informē aculiecinieki. Notikuma vietā strādāja policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšnas dienests, kā arī neatliekamā medicīniskā palīdzība. 

Valsts policijas ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa informē, ka 14. novembrī Jēkabpilī, Nameja un Viestura ielas krustojumā, sieviete vadīja automašīnu „Renault Clio” un izraisīja sadursmi ar automašīnu „Volkswagen Polo”. Negadījumā tika bojāti transportlīdzekļi. Policijā par notikušo ir sākts administratīvā pārkāpuma process.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta informācija liecina, ka svētdien plkst. 13.20 Jēkabpils daļas ugunsdzēsēji glābēji devās uz Viestura ielu Jēkabpilī, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Notikuma vietā viņi atvienoja automašīnu akumulatoru klemmes un sakārtoja brauktuvi. Cilvēki no automašīnām izkļuva paši saviem spēkiem.

Atstājiet komentāru