2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Aizkrauklē brīvdienās notikusi slepkavība

Aizkrauklē brīvdienās notikusi slepkavība

Aizkrauklē aizvadītajās brīvdienās notikusi slepkavība. Visticamāk, kopīgas iedzeršanas laikā “pudeles brāļu” nežēlastībā kritis kāds 61 gadu vecs vīrietis, kuru vietējie raksturo kā pavisam mierīgu un nekaitīgu kaimiņu.

17. oktobrī pulksten 8.24 Valsts policijas Aizkraukles iecirknis saņēmis informāciju no ārstniecības iestādes, ka Aizkrauklē, Dārzkopības sabiedrības “Ziedi” teritorijā, konstatēts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess, lai noskaidrotu notikušā apstākļus. Iespējamās iesaistītās personas ir apzinātas — informē Valsts policijas ZRP vecākā speciāliste Arlita Dolgā. Cietušais ir 1960. gadā dzimis vīrietis, viņa personība zināma. Precīzi notikušā apstākļi tiek skaidroti.

Raidījums "Degpunktā"ziņo, ka svētdienas rītā citkārt klusajā un mierīgajā nostūrī Aizkrauklē, Smilšu ielā redzēti neprasti daudz policistu auto. Turklāt, līdzās tiem pavīdējis arī katafalks. Pirmā rosība pamanīta, īsi pēc rītausamas. “Es uzzināju tikai vakarā, ka Rolands ir beigts,” teic kaimiņš.

Turpat līdzās notikuma vietai mazdārziņā saimnieko Marija. Kundze sarunā ar “Degpunktā” atklāj, ka ziņu par traģisko notikumu saņēmusi no kaimiņiem, kuri centušies sameklēt mirušā vīrieša māti. Saņemtās ziņas liecinājušas par letālu iznākumu – vīrietis esot nosists. “Viņš bija tik briesmīgi klapēts, ka viņu vairs nevarēja pazīt,” dzirdēto atstāsta vietējā iedzīvotāja.

Lai arī, visticamāk, noziegums noticis iedzeršanas laikā, kad nelielajā namiņā viesojušies vēl vairāki vīrieši, neviens no sastaptajiem iedzīvotājiem ballētājus nav redzējis aci pret aci.

Atstājiet komentāru