2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī apzagts kārtējais dzīvoklis, Salā sieviete dzērumā izraisa avāriju, kurā cieš divi bērni

Jēkabpilī apzagts kārtējais dzīvoklis, Salā sieviete dzērumā izraisa avāriju, kurā cieš divi bērni

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 19 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemts 21 administratīvo pārkāpumu lēmums, tai skaitā 6 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums, kurā cietušas 2 personas, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. oktobrī Jēkabpilī, Meža ielā, atlaužot durvis, iekļūts dzīvoklī, no kura nozagti juvelierizstrādājumi. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. oktobrī Jēkabpils novada Salas pagastā sieviete vadīja automašīnu „Audi 80 Avant”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca kokam. Negadījumā traumas guva 2 pasažieri – nepilngadīgas personas, kuras tika nogādātas ārstniecības iestādē. Tāpat pārbaudes laikā policisti konstatēja, ka autovadītāja ir sēdusies pie stūres, būdama 2,05 promiļu reibumā un bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts viens kriminālprocess un viens administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru