2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Jēkabpilī no kāda dzīvokļa nozog mēbeles un sadzīves tehniku

Jēkabpilī no kāda dzīvokļa nozog mēbeles un sadzīves tehniku

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 11 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 12 administratīvo pārkāpumu lēmumi, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, 28. septembrī Jēkabpilī no kāda dzīvokļa tika nozagtas mēbeles un sadzīves tehnika. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 126 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 67 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 25 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens administratīvā pārkāpuma process. Reģistrēti 10 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru