2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Kūku pagastā četru automašīnu sadursmē viens bojā gājušais un viens cietušais (PAPILDINĀTS 2x)

Papildināts ar jaunāko policijas un VUGD informāciju)

Otrdien, 7.septembrī, pēcpusdienā Jēkabpils novada Kūku pagastā uz autoceļa Rīga - Daugavpils 158. kilometrā, pirms tilta pār Neretas upīti virzienā no Jēkabpils uz Līvāniem, notika traģisks satiksmes negadījums.

VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa Radio1.lv informēja, ka četru transportlīdzekļu - vienas kravas automašīnas, vienas vieglās automašīnas un divu mikroautobusu - sadursme. Negadījumā gāja bojā viena persona un viena persona guva traumas.

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. septembrī Jēkabpils novada Kūku pagastā notika sadursme starp transportlīdzekļiem „Mercedes Benz Vito”, „Opel Meriva”, „Volvo FH” un „Nissan Primstar”. Ceļu satiksmes negadījums notika ap pulksten 11.42. Sākotnēji satiksme bija bloķēta abos virzienos, pulksten 13.15 satiksmes kustība tika organizēta pa vienu joslu, savukārt pulksten 15.00  kustība tika atjaunota abos virzienos. Negadījuma vietā no gūtajām traumām mira 1942. gadā dzimušais „Opel Meriva” vadītājs, bet „Mercedes-Benz Vito” vadītājs guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

VUGD informē, ka ugunsdzēsēji glābēji otrdien devās uz autoceļu Rīga – Daugavpils Jēkabpils novadā, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Ar hidraulisko instrumentu palīdzību ugunsdzēsēji glābēji no vienas automašīnas atbrīvoja bojāgājušo. Pēc tam ugunsdzēsēji glābēji sakārtoja brauktuvi. Ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā noslēdza pēc trīs stundām.

Atstājiet komentāru