2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpilī sāk kriminālprocesu pret jaunieti, kurš pieķerts pie stūres lieguma laikā vadīt auto

Jēkabpilī sāk kriminālprocesu pret jaunieti, kurš pieķerts pie stūres lieguma laikā vadīt auto

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 11 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 32 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi (CSNg) bez fiziski cietušām personām un viens autovadītājs, kas sēdies pie transportlīdzekļa stūres alkoholisko dzērienu ietekmē, informē VP ZRP speciāliste Arlita Dolgā.

Kā liecina 12. augustā telefoniski sākotnēji sniegtā informācija, laikā 12. augustā Jēkabpils novada Kalna pagasta Rocārēs notika pazuduša cilvēka meklēšana mežā. Plkst.13.25 no VUGD tika saņemta informācija, ka meklētā persona pati izkļuvusi no meža, personai mediķu palīdzība nav nepieciešama. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 12. augustā Jēkabpilī pa Tvaika ielu jaunietis vadīja VW GOLF markas automašīnu laikā, kad ar tiesas lēmumu personai bija liegums vadīt jebkāda veida transportlīdzekli.  Par minēto pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

Kā liecina sākotnējā informācija, 12. augustā Jēkabpils novada Mežāres pagastā vīrietis vadīja VAZ markas automašīnu, būdams alkohola reibumā (2,7692 promiles) un bez vadītāja apliecības (nav iegūtas noteiktā kārtībā). Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru