2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpilī, Celtnieku ielā no kāpņu telpas nozagts plastmasas logs un ieceļo bez Covid-19 dokumentiem

Jēkabpilī, Celtnieku ielā no kāpņu telpas nozagts plastmasas logs un ieceļo bez Covid-19 dokumentiem

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 16 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 20 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām. Aizturēts viens transportlīdzekļa vadītājs alkohola reibumā, informē VP ZRP pārstāve Arlita Dolgā.

Kā liecina sākotnējā informācija, 31. jūlija pēcpusdienā Jēkabpilī, Celtnieku ielas kādā no namiem, brīvi piekļūstot, no kāpņu telpas nozagts plastmasas logs ar divām rūtīm. Notikušā apstākļi tiek skaidroti.

Kā liecina  no ārstniecības iestādes sākotnēji saņemtā informācija, 1. augusta pusdienlaikā Jēkabpilī, Aldaunas ielā persona, vadot velosipēdu, kritusi, gūstot traumas.  Apstākļi tiek skaidroti.

Kā liecina sākotnējā informācija, 31. jūlijā Jēkabpils novada Aknīstes pagastā, Ceļš:SILIŅI-AKNĪSTE-LIETUVAS ROBEŽA, vairākas personas, iebraucot Latvijas Republikā, nespēja sniegt ziņas vai uzrādīt atbilstošu dokumentāciju par informācijas iesniegšanu tīmekļvietnē COVIDPASS.LV. Personām uzsākti administratīvo pārkāpumu procesi.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 30. jūlija pusdienlaikā ZRP Aizkraukles iecirknis saņēmis ziņu, ka Jēkabpils novadā, Ceļš:JĒKABPILS-LIETUVAS ROBEŽA (NERETA) 21 km, vīrietis vada velosipēdu, būdams alkohola reibumā (0,6096 promiles). Uzsākta administratīvā lietvedība.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 96 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 87 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 48 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti  2 administratīvā pārkāpuma procesi. Reģistrēti 7 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietušas trīs personas. Reģistrētas zādzības: viena zādzība no mājokļa, viena automašīnas un viena velosipēda zādzība.

Komentāri (0-1/1)

  • HA
    03.08.2021 12:15
    Nozaga logu. Cipa izlauza pa kluso?! Nu nu. Neviens neko neredz, nedzird?! Kā tad. Tad kad vajag pa citu dzīvēm šiverēt ne lūgtiem ne aicinātiem tad visi visu redz un dzird. Bet te redz logu klusiņām nozog.

Atstājiet komentāru