2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī kravas vilciens veic ekstrēmu bremzēšanu, lai nenotriektu uz sliedēm esošos velosipēdistus

Jēkabpilī kravas vilciens veic ekstrēmu bremzēšanu, lai nenotriektu uz sliedēm esošos velosipēdistus

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 24 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 13 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 27. jūlijā Jēkabpilī, Artilērijas ielā uz dzelzceļa pārbrauktuves, kravas vilciena, kas brauca no Rīgas uz Daugavpili, vadītājs pielietoja ekstremālo bremzēšanu, jo uz sliedēm atradās velosipēdisti, kuri no notikuma vietas aizbrauca. Vilciens stāvēja 8 minūtes. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 27. jūlijā Jēkabpilī, Viesītes ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Sharan” bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 27. jūlijā Jēkabpils novada Atašienes pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Volvo XC 60”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca ceļa zīmei. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 103 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 65 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 37 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens administratīvā pārkāpuma process un viens kriminālprocess. Reģistrēti 17 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā cietusi viena persona. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru