2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilī no pagalma nozog velosipēdu, Salā un Kūkās autovadītāji izraisa satiksmes negadījumus

Jēkabpilī no pagalma nozog velosipēdu, Salā un Kūkās autovadītāji izraisa satiksmes negadījumus

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 26 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 9 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 21. jūlijā Jēkabpilī no kādas mājas pagalma tika nozagts sudraba krāsas velosipēds. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 
Kā liecina sākotnējā informācija, 22. jūlijā Jēkabpils novada Salas pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Audi 100 Avant” un sadūrās ar traktoru „Class Ares”. Negadījumā tika bojāti abi transportlīdzekļi. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

 Kā liecina sākotnējā informācija, 23. jūlijā Jēkabpils novada Kūku pagastā vīrietis, vadot kravas transportlīdzekli „MAN TGS” sastāvā ar puspiekabi, uzbrauca barjerai, to bojājot. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 130 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 75 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 48 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens administratīvā pārkāpuma process un viens kriminālprocess. Reģistrēti 14 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona un vienā gadījumā viena persona gājusi bojā. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa un viena velosipēda zādzība.

Atstājiet komentāru