2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Kūku pagastā pēc divu automašīnu sadursmes diviem cilvēkiem bijusi nepieciešama mediķu palīdzība

Kūku pagastā pēc divu automašīnu sadursmes diviem cilvēkiem bijusi nepieciešama mediķu palīdzība

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 30 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 7 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 17. jūlijā Jēkabpils novada Zasas pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Opel Vivaro”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 1,7 promiles. Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietim nav likumā noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 17. jūlijā Jēkabpils novada Kūku pagastā sieviete vadīja automašīnu „Mercedes-Benz C220” un sadūrās ar tajā pašā virzienā braucošo automašīnu „Audi A4”, kuras vadītājs un pasažiere pēc sadursmes vērsās ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 
Kā liecina sākotnējā informācija, 18. jūlijā Jēkabpils novada Elkšņu pagastā sieviete vadīja automašīnu „Nissan X Trail”, netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 109 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 104 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 59 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 8 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos ir cietušas 2 personas. Reģistrēta viena automašīnas zādzība.

Komentāri (0-2/2)

  • Redakcija
    19.07.2021 19:19
    ILZE :
    radio1.lv vai patiesi automašīnu Nissan x-trail vadīja sieviete? Kā lai tic jūsu ziņu patiesumam, izklausās drīzāk pēc viena tante teica.
    Redakcija: Policijas ziņās publicējam policijas doto informāciju, ko sniedz VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa (T. 63004302).
  • ILZE
    19.07.2021 18:18
    radio1.lv vai patiesi automašīnu Nissan x-trail vadīja sieviete? Kā lai tic jūsu ziņu patiesumam, izklausās drīzāk pēc viena tante teica.

Atstājiet komentāru