2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpils policisti pieķēruši vairākas personas, kas ieceļojot no Lietuvas, nespēja uzrādīt Covid-19 sertifikātus

Jēkabpils policisti pieķēruši vairākas personas, kas ieceļojot no Lietuvas, nespēja uzrādīt Covid-19 sertifikātus

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 22 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 13 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP sKārtības policijas biroja peciāliste Airlita Dolgā. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. jūlija pēcpusdienā Jēkabpilī, pie tirdzniecības vietas, MB markas automašīnas vadītājs izraisīja sadursmi ar Toyota  markas automašīnas vadītāju. Personas vienojās par CSNg saskaņotā paziņojuma sastādīšanu.

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. jūlijā pusdienlaikā, šķērsojot robežu un iebraucot Latvijas Republikā, ceļa posmā Ceļš:JĒKABPILS-LIETUVAS ROBEŽA (NERETA), vairākas personas nespēja uzrādīt sertifikātu par COVID vakcināciju, testēšanu vai pārslimošanu, kā arī nespēja sniegt ziņas par informācijas iesniegšanu tīmekļvietnē COVIDPASS.LV. Katrai personai par konkrēto pārkāpumu uzsākts administratīvais process.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 116 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 85 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 46 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 13 ceļu satiksmes negadījumi, kur tikai vienā gadījumā ir cietusi persona.

Foto: Ilustratīvs attēls

Komentāri (0-1/1)

  • Justis
    16.07.2021 16:18
    Varbūt efektīvāk ķertu un sodītu tos,kas publiski pilsētā un karjerā nodarbojas ar sexu,tos,kas to filmē un izplata internetā... Nē,svarīgāk birokrātiju tak vairot un sodīt ķeksīša pēc. Bērni tak karjerā redz plikos bezpajumtniekus,kas veic seksuālas darbības. To gan poliči negrib redzēt

Atstājiet komentāru