2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

Krustpils novadā piektdien divu automašīnu sadursmē cietuši trīs cilvēki

Krustpils novadā piektdien divu automašīnu sadursmē cietuši trīs cilvēki

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 25 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 14 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 5 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietušas 3 personas, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, 18. jūnijā Jēkabpilī no kāda dzīvokļa tika nozagta fotokamera, rokaspulkstenis, mobilais tālrunis u.c., kā arī sabojātas istabas durvis. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 
 
Kā liecina sākotnējā informācija, 18. jūnijā Krustpils novada Kūku pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Polo” un, veicot kreiso pagrieziena manevru, nedeva ceļu pretī braucošanai automašīnai „Volkswagen Golf”, kā rezultātā notika sadursme. Negadījumā traumas guva automašīnas „Volkswagen Golf” vadītājs un divas „Volkswagen Polo” pasažieres, cietušie tika nogādāti ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru