2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Salas novadā satiksmes negadījumā  trīs cietušie un viens bojā gājušais

Salas novadā satiksmes negadījumā trīs cietušie un viens bojā gājušais

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 13 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 22 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietušas 3 personas un viena persona gājusi bojā.   

Kā liecina sākotnējā informācija, 18. maijā, 1992. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Golf” un, apdzenot pret kalnu vairākas automašīnas, izraisīja frontālu sadursmi ar pretī braucošo automašīnu „Volvo V70”. Ceļu satiksmes negadījumā tika sabojāts arī kravas transportlīdzeklis „Volvo FH”. Automašīnas „Volkswagen Golf” vadītājs un pasažieris (dzimis 2004.g.) guva traumas un tika nogādāti ārstniecības iestādē. Automašīnas „Volvo V70” vadītājs (dzimis 1978.g) guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē, bet 1952. gadā dzimis pasažieris mira notikuma vietā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess un nozīmētas ekspertīzes. Notikušajam ir aculiecinieki.  

Valsts policija atkārtoti aicina neapdraudēt sevi, savus līdzbraucējus un citus satiksmes dalībniekus, kā arī atgādinām, ka par agresīvas braukšanas upuri reti kļūst tikai viens cilvēks un, nevērīgi izturoties pret ceļu satiksmes drošības noteikumiem, sekas var būt traģiskas.

Komentāri (0-2/2)

  • AINIS
    19.05.2021 20:53
    Kad būs uzaicinājums uz vēlēšanām,vai arī visiem viss vienalga?!
  • Artis
    19.05.2021 17:07
    Ļoti žēl,ka stulbeņu dēļ iet bojā cilvēki...Līdzjūtība tuviniekiem

Atstājiet komentāru