2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī vīrietis ar elektroskrejriteni notriec bērnu

Jēkabpilī vīrietis ar elektroskrejriteni notriec bērnu

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 28 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 16 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā viens par velosipēda vadīšanu alkohola reibumā, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.   

1. maijā Jēkabpilī, Bebru ielā, vīrietis, vadot elektroskrejriteni, uzbrauca gājējam – 2016. gadā dzimušam bērnam, kurš negadījumā guva traumas. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

2. maijā Jēkabpils novada Dignājas pagastā, iekļūstot saimniecības ēkā, no tās tika nozagtas dažādas mantas – lāpsta „Fiskar”, dakšas „Fiskar”, kabeļi, 5 transportlīdzekļa akumulatori. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.  

2. maijā Jēkabpilī, Nameja ielā, no garāžas tika nozagts metināmais aparāts, slīpmašīnas, urbjmašīna, 2010. izlaiduma gada motocikls „Honda CBF125M” un fēns „Jasper”. Nodarīts materiālais zaudējums 1572 eiro apmērā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, laika posmā no 21. aprīļa līdz 3. maijam Jēkabpilī, Bebru ielā, no pagraba koplietošanas telpām, brīvi piekļūstot, nozagts nepieslēgts velosipēds „Merida Big Nine 20”, velosipēda slēdzene un soma. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

3. maijā Salas novada Sēlpils pagastā vīrietis vadīja transportlīdzekli „Opel Meriva” un nobrauca no ceļa braucamās daļas. Negadījumā tika bojāts transportlīdzeklis, kā arī vadītājs guva traumas un pēc palīdzības vērsās medicīnas iestādē. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

4. maijā Viesītes novada Rites pagastā vīrietis vadīja velosipēdu, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 2,47 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru