2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Aknīstē vīrietis nepakļaujas policijas prasībām un aizdedzina dzīvokli

Aknīstē vīrietis nepakļaujas policijas prasībām un aizdedzina dzīvokli

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 11 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, portālu Radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 9 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 4 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. 

18. februārī Aknīstē, Augšzemes ielā, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa amatpersonas saistībā ar iepriekš uzsāktiem kriminālprocesiem veica procesa virzītāja lēmuma izpildi, taču 1959. gadā dzimis vīrietis nepakļāvās policijas darbinieku likumīgām prasībām un aizdedzināja istabu dzīvoklī. Uz notikumu vietu nekavējoties tika izsaukts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests un vīrietis tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana. 

Foto: Ilustratīvs attēls

Saistīta ziņa: Aknīstē dzīvokļa ugunsgrēkā cietis cilvēks

Atstājiet komentāru