2024.gada 17. aprīlis

Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

Krustpils pagastā cietis nenoskaidrota transporta līdzekļa notriekts velosipēdists

Krustpils pagastā cietis nenoskaidrota transporta līdzekļa notriekts velosipēdists

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 17 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīgs Ieva Šmidre.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 12 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona. 

Trešdien, 21. oktobrī Krustpils novada Kūku pagastā, transportlīdzekļa „Man TGX” sakabē ar piekabi „Schwarzmuller” vadītājs uzbrauca šķērslim -  nojumei, to bojājot. Policijā par notikušo ir uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Trešdien, 21.oktobrī Krustpils novada Krustpils pagastā, nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu transportlīdzekli uzbrauca velosipēdistam, izraisot ceļu satiksmes negadījumu. Negadījumā cietis velosipēda vadītājs, kurš nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru