2024.gada 19. marts

Jāzeps

Jēkabpilī notriec velosipēdistu un nozog zeltlietas, Krustpils novadā nozog automašīnu

Jēkabpilī notriec velosipēdistu un nozog zeltlietas, Krustpils novadā nozog automašīnu

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 24 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, portālu Radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā noformēti 16 administratīvā pārkāpuma protokoli, tajā skaitā viens par velosipēda vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietis viens velobraucējs.  

1. maijā Jēkabpilī, Viesītes ielā, no dzīvokļa nozagtas zeltlietas – gredzens, auskari, kuloni, rokassprādze, ķēdīte (meklēšanā). Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess. 

1. maijā Krustpils novada Jēkabpils lidlaukā tika nozagta 1987. izlaiduma gada automašīna „Audi 80” (meklēšanā). Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess. 

1. maijā Jēkabpilī, Madonas ielā, līdz šim nenoskaidrots automašīnas vadītājs uzbrauca velosipēda vadītājam, kurš negadījumā guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir sastādīts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

1. maijā Jēkabpilī, Madonas ielā, vīrietis vadīja velosipēdu, būdams alkohola reibumā (2,09 promiles), kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo ir sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Atstājiet komentāru