2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī, Rīgas ielā piektdien pie gājēju pārejas notriekta sieviete (PAPILDINĀTS, PRECIZĒTS)

Jēkabpilī, Rīgas ielā piektdien pie gājēju pārejas notriekta sieviete (PAPILDINĀTS, PRECIZĒTS)

(Papildināts un precizēts viss teksts atbilstoši policijas sniegtajai informācijai)

Jēkabpilī, Rīgas ielā piektdien,21.decembrī pulksten 12.50 uz gājēju pārejas līdzās lielvekalam Maxima notriekta gājēja, kas pēc gūtajām traumām nogādāta Jēkabpils slimnīcā, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Policija informē, ka tās rīcībā esošā sākotnējā informācija liecina, ka 1985.gadā dzimusī autovadītāja, vadot automašīnu AUDI A3 uz gājēju pārejas Rīgas ielā notrieca 1943.gadā dzimušu sievieti un pēc šīs sadursmes, ar auto ietriecās apgaismes stabā. Policija izmeklē notikušā apstākļus. Avārijā cietusī sieviete nogādāta Jēkabpils slimnīcā.

Jau ziņots, ka sākotnēji par šo satiksmes negadījumu informēja aculiecinieks, kurš izteica pieņēmumu, ka avārijā cietusī sieviete, iespējams, gājusi bojā. Par laimi šis pieņēmums neapstiprinājās.

Komentāri (0-2/2)

  • Autovadītāja
    22.12.2018 22:49
    Es zinot šo pāreju vienmēr tajā līkumā samazinu ātrumu, jo zinu ka IESPĒJAMS tur būs gājējs. Tāpat arī pirms pārējām pārejām uz Rīgas ielas, kur mašīnas novietotas ceļa malā.
    Arī autovadītājiem ir jābūt piesardzīgiem, gājēju pārejas tomēr ir laicīgi pamanāmas.
  • raitis
    21.12.2018 20:31
    Šo pāreju jau sen vajadzēja pārnest ,ja pie ziedu veikala stāv novietotas masīnas nau iespējams ievērot cilvēku kurš izlien pekšņi aiz stāvošām mašīnām.

Atstājiet komentāru