2024.gada 27. jūlijs

Dita, Marta

Delta akumulatoru sērijas apskats

Delta akumulatoru sērijas apskats

1. EcoFlow DELTA Pro

EcoFlow DELTA Pro ir jaunākā pārnēsājamā elektrostacija, kas izstrādāta, lai apmierinātu sabiedrības vajadzību pēc enerģijas piegādes bez tīkla. Šai jaudīgajai un daudzpusīgajai ierīcei ir daudz funkciju, kas padara to ideāli piemērotu izmantošanai dažādās situācijās, sākot no rezerves barošanas pārtraukuma gadījumā līdz enerģijas nodrošināšanai āra aktivitātēm. Apskatīsim galvenās EcoFlow DELTA Pro funkcijas un priekšrocības.

DELTA Pro ir aprīkots ar 3600Wh akumulatoru, kura ietilpību var palielināt līdz 25 kWh, izmantojot papildu akumulatoru moduļus. Tas nodrošina pietiekamu jaudu, lai darbinātu lielāko daļu mājsaimniecības ierīču un elektronikas. Viena no galvenajām priekšrocībām ir ātrās uzlādes iespēja. Pateicoties X-Stream tehnoloģijai, staciju var pilnībā uzlādēt tikai 2 stundās no standarta rozetes. Viena no DELTA Pro iespaidīgākajām funkcijām ir tā ‘’smart’’ vadības sistēma, kas ļauj uzraudzīt un kontrolēt ierīci, izmantojot mobilo lietotni. Tas ietver uzlādes līmeņa uzraudzību, darbības režīmu kontroli un uzlādes iestatījumu pielāgošanu. EcoFlow DELTA Pro ir solis uz priekšu pārnēsājamo elektrostaciju jomā, piedāvājot lietotājiem jaudas, daudzpusības un modernas tehnoloģijas kombināciju. Tās spēja integrēties mājas energoapgādes sistēmās, atbalsts dažādām uzlādes metodēm un draudzīgums videi.

2. EcoFlow DELTA Max

EcoFlow DELTA Max ir portatīva elektrostacija ar maksimālo izejas jaudu līdz 2400 W. Tas ļauj ierīcei darbināt pat visenerģijas ietilpīgākās ierīces, tostarp ledusskapjus, mikroviļņu krāsnis un elektroinstrumentus. Vienlaikus, pateicoties X-Boost tehnoloģijai, EcoFlow DELTA Max var nodrošināt līdz pat 3400 W jaudu, padarot to neaizstājamu ārkārtas situācijās un āra aktivitātēs.

Viena no galvenajām EcoFlow DELTA Max funkcijām ir tā ātrās uzlādes iespēja. Izmantojot standarta kontaktligzdu, ierīci var uzlādēt līdz 80% tikai 60 minūtēs. Ir pieejama arī uzlāde no saules paneļa, padarot EcoFlow DELTA Max par ideālu izvēli bezvadu elektroenerģijas padevei. Izmantojot līdz 800 W saules paneļus, elektrostaciju var pilnībā uzlādēt 2 stundās atkarībā no apgaismojuma apstākļiem. Turklāt DELTA Max atbalsta uzlādi no automašīnas cigarešu šķiltavas un citiem līdzstrāvas barošanas avotiem. Neraugoties uz savu jaudu, EcoFlow DELTA Max ir salīdzinoši kompakts un pārnēsājams. Tā svars ir aptuveni 22 kg, un iebūvētie rokturi padara tā transportēšanu ērtāku. Turklāt barošanas stacija ir aprīkota ar vairākiem savienotājiem, tostarp sešām maiņstrāvas rozetēm, četrām USB-A ligzdām, divām USB-C ligzdām un vienu automašīnas savienotāju, kas ļauj uzlādēt un darbināt vairākas ierīces vienlaikus. EcoFlow DELTA Max ir izcils sasniegums portatīvo enerģijas risinājumu jomā. Apvienojot lielu jaudu, daudzpusību un uzticamību, tas nodrošina ērtības un drošību, kas nepieciešama mūsdienu pasaulē. Neatkarīgi no tā, kur un kad jums nepieciešama enerģija, DELTA Max ir gatavs to nodrošināt, padarot jūsu dzīvi ērtāku un drošāku.

3. EcoFlow DELTA 2

EcoFlow DELTA 2 ir aprīkots ar 1024Wh akumulatoru, kas ļauj tam darbināt dažādas ierīces, sākot no viedtālruņiem un klēpjdatoriem un beidzot ar mazām ierīcēm un elektriskajiem instrumentiem. Jaudas jauda sasniedz 1800 W, kas ievērojami paplašina izmantojamo ierīču klāstu.

EcoFlow DELTA 2 atbalsta uzlādi no elektrotīkla un saules paneļa, nodrošinot elastību un ērtības dažādās vidēs. Īpaši jāatzīmē savietojamība ar saules paneļiem, padarot EcoFlow DELTA 2 par lielisku izvēli tiem, kas augstu vērtē ilgtspēju un autonomiju. Ierīce ir aprīkota ar vairākām pieslēgvietām, tostarp četrām standarta maiņstrāvas kontaktligzdām, divām USB-C pieslēgvietām, četrām USB-A pieslēgvietām un vienu auto piederumu kontaktligzdu. Tas ļauj vienlaikus pieslēgt daudzas ierīces un izmantot EcoFlow DELTA 2 kā pašpietiekamas enerģijas sistēmas centrālo elementu. Izmantojot EcoFlow, EcoFlow DELTA 2 palīdz samazināt oglekļa dioksīda emisiju, jo ļauj uzlādēt no atjaunojamiem enerģijas avotiem, piemēram, saules baterijām. Tas ļauj lietotājiem ne tikai ietaupīt naudu par elektroenerģiju, bet arī veicināt vides aizsardzību.

Atstājiet komentāru