2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

Svarīgākie faktori saules paneļu izvēlē

Svarīgākie faktori saules paneļu izvēlē

Saules paneļu uzstādīšana ir mūsdienās populārs risinājums, kas ļauj ne tikai samazināt elektroenerģijas izmaksas, bet arī parūpēties par vidi. Saules paneļi ir labs ilgtermiņa ieguldījums, taču, lai tie nestu labāko atdevi, ir svarīgi izvēlēties savām vajadzībām un iespējām atbilstošu risinājumu.

Saules paneļus var uzstādīt privātmājām, dažādām ražošanas ēkām, zemnieku saimniecībām, tādēļ, izvēloties labāko opciju, jāpievērš uzmanība vairākiem kritērijiem.

Saules paneļu veids

Lielākoties pieejami divu veidu saules paneļi - monokristāla un polikristāla saules paneļi. Monokristāla saules paneļi uzrāda lielāku efektivitāti sliktākos laikapstākļos, kad laiks ir apmācies, ir migla vai lietus. Savukārt polikristāla saules paneļi efektīvāk strādās saulainā laikā.

Ražīgums

Pievērsiet uzmanību arī saules paneļu ražīgumam. Jo efektīvāki un jaudīgāki ir izvēlētie saules paneļi, jo lielāku elektroenerģijas daudzumu tie spēs saražot. Šis aspekts tieši ietekmē arī saules paneļu sistēmas izmērus - tas ir īpaši būtiski tad, ja platība uz jumta ir ierobežota. Jāatzīmē, ka saules paneļus iespējams uzstādīt arī uz zemes - tam piemērotā vietā.

Kvalitāte

Saules paneļi šobrīd ir pieejami plašā izvēlē. Un, lai arī saules paneļu cena ir būtisks kritērijs, jāpatur prātā arī kvalitātes nozīmīgums. Izvēloties kvalitatīvus, prasībām atbilstošus saules paneļus, sākotnējais ieguldījums noteikti atmaksāsies.

Konsultējieties ar speciālistiem par labāko un piemērotāko saules paneļu izvēli, kā arī pievērsiet uzmanību garantijas laikam un nosacījumiem. Uz saules paneļiem attiecas divas garantijas - viena ir tehniskā, kas nosaka sistēmas izturību, otra - ražīguma, kas ļauj paredzēt to, cik ilgi saules paneļi strādās optimālā režīmā un saražos paredzēto elektroenerģijas apjomu.

Baltijas Elektro Sabiedrība - kvalitatīvi saules paneļi

Ja aktuāla un saules paneļu uzstādīšana, ieskatieties uzņēmuma “Baltijas Elektro Sabiedrība” piedāvājumā, lai atrastu savām vajadzībām piemērotu risinājumu!

“Baltijas Elektro Sabiedrība” ir viens no vadošajiem elektrovairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā un vienīgais starptautiskais šāda tipa uzņēmums mūsu valstī.
Šajā nozarē tas darbojas jau 30 gadus, no tiem 25 gadus ietilpst Würth grupā.

Uzņēmums nodrošina risinājumus ārējo un iekšējo inženiertīklu un apgaismojuma izbūvei, ūdensapgādei un telekomunikācijām. Viena no jaunākajām uzņēmuma darbības jomām ir saules paneļu un parku ierīkošana. Uzziniet vairāk www.be.lv.

Atstājiet komentāru