2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Veikalam “Ūsiņš” jauns pakalpojums – preču iegāde internetā un piegāde līdz klienta durvīm

Veikals un ēdnīca “Ūsiņš” Jēkabpilī, Rēzeknes ielā 9, ir gan jēkabpiliešu, gan pilsētas viesu un tranzīta autovadītāju, kas ceļu mēro pa Rēzeknes šoseju, iecienīta iepirkšanās un pusdienošanas vieta. Pavisam nesen klāt līdzšinējiem pakalpojumiem nācis jaunums – iespēja iepirkties internetveikalā www.e-latts.lv un saņemt preces un produktus ar piegādi līdz klientam. 

Uzņēmumā norāda, ka jaunais izaicinājums pieņemts klientu ērtībām. Iepirkšanās tiešsaistē ekonomē ne tikai laiku, bet arī finanses. Nevienam vien ir gadījies, ka ejot uz veikalu tikai pēc pāris konkrētām lietām, mēs atgriežoties saprotam, ka iegādājāmies daudz ko neplānotu, bet aizmirsām nopirkt tieši to lietu, pēc kuras gājām. Savukārt iepirkšanās tiešsaistē ļauj izvairīties no šādām situācijām, jo iegādājamies tikai to, kas tiešām nepieciešams, savukārt klātienes veikalos biežāk ļaujamies spontāniem pirkumiem un pēdējā brīža kārdinājumiem. Tāpat arī iepērkoties tiešsaistē ir labāks priekšstats par to, cik daudz iztērējam, jo produktu kopsumma ir redzama visu iepirkšanās laiku un tiek atjaunota ar katru grozam pievienoto produktu.
 
Lai iegādātos preces tiešsaistē, nepieciešams interneta pārlūkā ierakstīt adresi e-latts.lv, autorizēties ar saviem datiem un izvēlēties veikalu “Ūsiņš” Jēkabpilī, Rēzeknes ielā 9. Pēc tam no plašā piedāvājumu klāsta izvēlēties sev nepieciešamās preces un produktus, kurus veikala kurjers noteiktā laikā piegādās. 

Veikalam “Ūsiņš” ir plaša piegādes teritorija, sākot no Līvāniem, Mežāres, Atašienes, Variešiem līdz pat Pļaviņām, Viesītei un Sēlijai. Protams, nav aizmirsta arī Jēkabpils teritorija. Plašāka informācija par piegādes teritorijām var atrast e-latts.lv veikalā sadaļā –
Piegādes teritorijas. 

Internetā ir iespēja iegādāties arī ēdnīcā “Ūsiņš” ražotos produktus. Pieejami kulinārijas un konditorejas izstrādājumi, gaļas, dārzeņu un zivju produkti, kā arī picas, pīrādziņi, dažāda veida salāti, saldie ēdieni, un cita ēdnīcā saražotā produkcija. 

Ja kāda no izvēlētajām precēm nebūs pieejama, “Ūsiņš” piedāvās to aizstāt ar līdzvērtīgu preci, ja klients to apstiprinās, vai arī atgriezīs naudu uz pircēja norēķinu kontu.

Z/S "AVOTIŅI"
Kafejnīca "Lauku šiks" –   Palejas iela 3, Jēkabpils, t. 29 992 393
Ēdnīca "Ūsiņš" – Rēzeknes iela 11, Jēkabpils, t. 29 536 320
Veikals "Ūsiņš" – Rēzeknes iela 9, Jēkabpils, t. 29 714 461
Veikals "Vēlme" – Laukezera iela 4, Zīlāni, t. 20 372 047
Veikals "Jaunmuiža" – Jaunā Muiža 3/3, Kūku pag. t. 29 534 572
Veikals "Kalmes" – "Kalmītes", Spuņģēni, t. 29 545 471
Viesu māja "Avotiņi" – "Ļamāni", Kūku pagasts, t. 28 782 279

Administrācija
T.: 26672518
Kiegeļu iela 3, Jēkabpils

avotini@e-apollo.lv
www.avotinizs.lv

Atstājiet komentāru