2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpilī atvērts jaunākais “Sportland” veikals Latvijā!

Jēkabpilī atvērts jaunākais “Sportland” veikals Latvijā!

Latvijā vadošais sporta preču mazumtirdzniecības tīkls “Sportland” sava jaunākā Sportland zīmola veikala durvis tagad vēris arī Jēkabpilī, tirdzniecības centrā “Sēlija”.

 Cauri jaunajam 500 m2 lielajam veikalam, vijās “Sportland” raksturīgais sarkanais skrejceliņš, kas iezīmē zīmola sportisko garu. Veikala interjers veidots melnos toņos un bagātināts ar sarkaniem akcentiem, kurā netrūkst arī mūsdienīgi un dinamiski digitālo LED tehnoloģiju risinājumi. 

Jau kopš pašiem Sportland pirmssākumiem un uzņēmuma dibināšanas vairāk kā pirms 20 gadiem, tā misija un vērtības aizvien ir palikušas nemainīgas. Arī šodien uzņēmuma pamatdarbība, tajā strādājošo cilvēku pārliecība, kā arī komunikācija ir vērsta uz Latvijas sporta attīstību un sabiedrības aktīvā dzīvesveida popularizēšanu. Līdzās plašajam preču sortimentam veikala plauktos, Sportland investē līdzekļus un cilvēkresursus arī dažādu sporta un aktīvā dzīvesveida organizēšanā un atbalstīšanā visā Latvijā. Sports ir par un ap pozitīvām emocijām, tāpēc uzņēmuma filosofija ir balstīta uz šo pozitīvo emociju vairošanu un nodošanu aizvien plašākam cilvēku skaitam ne tikai caur pašu organizētajiem sporta dzīves notikumiem, bet arī atbalstot jaunos un arī pieredzējušos Latvijas sporta talantus un sporta komandas. Jau vēsturiski Sportland sadarbojas ar Latvijas vadošajām sporta organizācijām un komandām, kā arī ik gadu realizē plašu sadarbības programmu ar citiem sporta notikumu organizatoriem, komandām, individuālajiem atlētiem un viedokļa līderiem. 

Sportland augsti vērtē savu klientu vēlmes un vajadzības, un uzņēmuma viena no lielākajām prioritātēm vienmēr ir bijusi piedāvāto preču kvalitāte un plašais sortiments, lai ikvienam sporta un aktīvā dzīvesveida entuziastam būtu iespēja izvēlēties sev piemērotāko preci. Neatkarīgi no tā vai sportā esat iesācējs, sportojat amatieru līmenī vai arī profesionāli, Sportland veikalā varēsiet iegādāties preces, kas palīdzēs sasniegt iespējami labākos rezultātus gan treniņos, gan sacensībās, gan arī savās ikdienas gaitās. Apģērbs, apavi, inventārs, kā arī ikdienā nepieciešamie aksesuāri skriešanai, fitnesam, futbolam, basketbolam, tenisam, peldēšanai, aktīvai laika pavadīšanai dabā kā arī citām sporta kategorijām un aktivitātēm ir tikai daļa no Sportland veikala plašā soortimenta.

Sportland veikalā atradīsiet tādus pasaulē atzītāko sporta un brīvā laika preču zīmolus kā Nike, Adidas, Under Armour, Helly Hansen, Timberland, The North Face, Didriksons, New Balance, Vans, Converse, kā arī daudzus citus. 

Sportland veikals Jēkabpilī ir būtisks sporta apģērbu, apavu un aksesuāru piegādātājs visā reģionā, un noteikti gan jaunie sportisti, gan profesionāļi, gan ikdienas aktīva dzīves veida piekritēji to atzinīgi novērtēs!

Atstājiet komentāru