2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Kā kopt un atjaunot bojātus matus?

Kā kopt un atjaunot bojātus matus?

Vai Jums ir stipri bojāti un sausi mati? Lasi un uzzini, kā tos kopt un atjaunot. Iegūstat skaistus un mirdzošus matus, lietojot Olaplex.

Kā kopt un atjaunot bojātus matus?

Skaisti un veselīgi mati ir katras sievietes sapnis. Dažādu faktoru, kā matu veidošanas, ķīmiskās apstrādes un neatbilstošas kopšanas dēļ, mati var zaudēt savu skaisto izskatu un veselīgo tekstūru. Par laimi, izmantojot pareizu pieeju un produktus, Jūs varat atjaunot matu vitalitāti un spīdumu. Viens no efektīvākajiem risinājumiem, kas ieguvis milzīgu popularitāti skaistumkopšanas nozarē, ir Olaplex produktu izmantošana. Olaplex šampūns, Olaplex matu eļļa vai kāds cits produkts - neatkarīgi no tā, kurus šī zīmola produktus Jūs izvēlēsieties lietot, patīkams rezultāts būs pamanāms. Šajā rakstā Jūs uzzināsiet, kā kopt un atjaunot bojātus matus.

Kas izraisa matu bojāšanos?

Matu bojājumi var izpausties dažādos veidos, kā matu galu šķelšanās, lūšana, pūkošanās un spīduma zudums. Katrs mats sastāv no trīs slāņiem - kutikulas, medullas un korteksa. Ja kutikulas apvalks ir bojāts, mati kļūst jutīgāki pret bojājumiem, zaudējot savu izturību un elastību.

Biežākie matu bojājumu cēloņi:

Ķīmiskā apstrāde: Matu krāsošana, balināšana, keratīna procedūras un citas ķīmiskās matu apstrādes var vājināt matu struktūru, laika gaitā izraisot bojājumus.
Regulāra matu ieveidošana: Pārmērīga karsto instrumentu, piemēram, taisnotāju un lokšķēru, lietošana var atņemt matiem dabisko mirdzumu, izraisot matu lūšanu un padarot matus sausus.
Vides faktori: Saules, vēja un piesārņojuma iedarbība var veicināt matu sausumu un pūkošanos.
Nepareiza matu kopšana: Matu lūšanu un matu galu šķelšanos var veicināt tādas lietas kā matu sukāšana, kad tie ir slapji, gulēšana ar slapjiem matiem.

Kā kopt un atjaunot bojātus matus?

1. Izvēlaties šampūnu, kas piemērots Jūsu matiem;
2. Regulāri lietojiet barojošas matu maskas;
3. Izvairieties no matu ieveidošanas ar taisnotāju, lokšķērēm un citiem matu veidotājiem (kam ir augsta temperatūra);
4. Izvairieties no matu ieveidošanas ciešās frizūrās, piemēram, zirgastēs. Labāk izvēlaties tādas frizūras kā bize vai vaļēja cope;
5. Regulāri apgriežat matu galus, lai atbrīvotos no sašķeltiem galiem un novērstu turpmākus bojājumus.

Lietojiet Olaplex produktus

Olaplex ir revolucionārs matu kopšanas zīmols, kas ir mainījis mūsu pieeju matu kopšanai. To patentētā tehnoloģija ir vērsta uz bojājumu atjaunošanu un novēršanu molekulārā līmenī. Olaplex produktu galvenā sastāvdaļa (bis-aminopropyl diglycol dimaleate) darbojas, atjaunojot pārrautās disulfīdu saites matos - saites, kas bieži tiek bojātas ķīmisko procesu un karstās matu ieveidošanas laikā.

Olaplex piedāvā virkni produktu, no kuriem katrs ir izstrādāts, lai apmierinātu dažādas matu vajadzības:

Olaplex Nr. 1 Bond Multiplier: Šis produkts, ko parasti izmanto salonā ķīmisko procedūru (matu krāsošanas, balināšanas) laikā, palīdz aizsargāt un stiprināt matu saites.
Olaplex Nr. 2 Bond Perfector: Lieto pēc ķīmiskās apstrādes, lai turpinātu atjaunot atlikušās bojātās saites.
Olaplex Nr. 3 Hair Perfector: Šo līdzekli lieto reizi nedēļā, lai saglabātu un uzlabotu salonā veikto procedūru rezultātus.
Olaplex Nr. 4 Šampūns un kondicionieris Olaplex Nr. 5 Bond Maintenance: Šie produkti ir paredzēti ikdienas lietošanai, nodrošinot mitrināšanu un mirdzuma saglabāšanu.
Olaplex Nr. 6 Bond Smoother un Nr. 7 Bonding eļļa: Šie matu veidošanas līdzekļi nodrošina papildu aizsardzību pret karstuma un vides radītiem bojājumiem, padarot matus gludus un spīdīgus.

Olaplex iekļaušana Jūsu ikdienas matu kopšanas rutīnā

Olaplex procedūra ir lielisks sākumpunkts tiem, kam ir ļoti bojāti mati. Jūsu stilists Jums palīdzēs izvēlēties Jūsu matu tipam un problēmām piemērotākos produktus. Turklāt, Olaplex Nr. 3 iekļaušana iknedēļas rutīnas procedūrās var ievērojami uzlabot matu veselību un izturību.

Olaplex produktus Jūs varat iegādāties internetveikalā Notino.

Atstājiet komentāru