2024.gada 27. jūlijs

Dita, Marta

Kompaktas pirtis par pieņemamām cenām Jēkabpilī!

Uzņēmums More Timber atrodas Jēkabpilī. Jau vairāk kā 3 gadus piedāvājam saviem klientiem vairāk kā 30 dažādus pirts modeļus, aukstā ūdens kublus.
 
Mūsu jaunums ir nelielas, kompaktas pirtiņas par pieņemamām cenām, kuras ieguvušas īpaši lielu interesi. Kopumā ir 8 kompaktie pirts modeļi. Var izvēlēties ar atpūtas telpu vai bez. Pirtis piedāvājam jau aprīkotas ar malkas kurināmu krāsni, akmeņiem, karstā ūdens tvertni, kurā ūdens sasilst kurinot krāsni. Ir īpaši pārdomāti solu izmēri, lai ir ērti gan sēdēt, gan gulēt. Gan pirts telpā, gan atpūtas telpā ir logi dabīgās gaismas iekļuvei. Atpūtas telpā ir galds, ērti soli, drēbju pakaramie. Var sasēsties pat līdz
7 cilvēkiem.
 
Pasūtot pirti, piedāvājam klientam piemērotāko pirts modeli, saskaņojam fasādes krāsas toni, iekšējos pirts un atpūtas telpas toņus. Iedodam pamatu sagatavošanas instrukciju ar izmēriem. 

Mēs piedāvājam arī izbaudīt pirtiņu Jēkabpilī pirms iegādes. Tas ļoti patīk klientiem, jo var atbraukt ar ģimeni un izbaudīt pirtiņu, saprast vai izvēlētais modelis ir par lielu vai par mazu. Pie mums pēc pirts var izbaudīt arī aukstā ūdens kublu. Aukstā ūdens kubli iegūst arvien lielāku popularitāti Latvijā. Tos parasti izvēlas, ja pie pirts tuvumā nav dīķis, upe vai ezers. Mums piedāvājumā ir 4 dažāda lieluma kubli, kurus var izmantot ikdienā vai pirts dienās. Sajūtas ir neaprakstāmas un vesels saraksts ar ieguvumiem veselībai. Īpaši ieteicams, ja ir vēlme notievēt. Aukstā ūdens kubli tiek ražoti no speciāla materiāla, kurš nodrošina to, ka tos var lietot arī ziemas mēnešos.

Mūsu vērtības ir godīga attieksme pašiem pret sevi un mūsu klientiem. Mūsu darbības pamatprincips – mēs augam līdz ar mūsu klientu vajadzībām, lai sniegtu klientiem visu nepieciešamo un vēl vairāk! 

Ja Tu jau sen sapņo par savu pirtiņu, tad iespējams ka Kompaktais pirts modelis būs īstais.

Pasūtījumus var veikt aizpildot datus pie produkta mūsu mājas lapā
www.moretimber.com, rakstot vēstuli uz e-pastu: info@moretimber.com vai
zvanot pa tel.: +371 28737757

Vēlamies, lai katrā mājā būtu pirtiņa, vieta, kur uzlabot veselību un pavadīt brīnišķīgu laiku ar sev tuvajiem.

SIA More Timber valdes loceklis
Gatis Teicāns

Atstājiet komentāru