2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

“Lidl Kupons Plus”, patīkams veids, kā iegūt preces par 1 centu

“Lidl Kupons Plus”, patīkams veids, kā iegūt preces par 1 centu

  • 14 augusts 2023 --

Nu jau pagājis vairāk nekā pusgads, kopš arī Latvijā parādījās klientu gaidītā “Lidl Plus” viedtālruņu lietotne - tā ir ērts un vienkāršs veids, kā savos ikdienas iepirkumos “Lidl” veikalos ievērojami ietaupīt. Ātri un stabili “Lidl Plus” ierindojās Latvijā populārāko lietotņu topā.

Ņemot vērā, ka absolūti lielākais Latvijas iedzīvotāju skaits ikdienā izmanto viedtālruņus, jo bez tiem vairs nav iedomājama saziņa ar valsts un privātajām iestādēm, arī atlaižu kartes mūsdienās daudz ērtāk ir lietot viedtālrunī. “Lidl Plus” nepiedāvā uzkrāt naudu vai punktus, bet izmantot iknedēļas atlaižu kuponus ikdienas pārtikas produktu iegādei. Tas pamatots ar to, ka “Lidl” veikalos divas reizes nedēļā papildus ierastajam sortimentam ir arī jaunumi un īpaši piedāvājumi. Aplikācijā var izveidot arī plānoto iepirkumu sarakstu. Kā lietotni iegūt? Pavisam viegli – gluži kā ar ikvienu aplikāciju, to var lejuplādēt bez maksas “Google store” vai “App store”.

Lai regulāro iepirkšanos padarītu nedaudz azartiskāku un patīkamiem bonusiņiem pilnāku, “Lidl Plus” nesen ir sācis piedāvāt papildu iespēju “Kupons Plus”, kas katru mēnesi apkopo jūsu iepirkumu apjomus un pie noteikta tēriņu sliekšņa sasniegšanas piedāvā preces par neticami zemu cenu – 1 centu! Ar šo “Kupons Plus” programmu “Lidl” īpaši apbalvo savus regulāros klientus, kas veikalos iepērkas bieži.



Katru mēnesi šī kuponu bonusu atskaite sākas no jauna, un katru mēnesi 1 centa kupona preču piedāvājums mainās, lai iepriecinātu un apbalvotu jūs par to, ka iepērkaties “Lidl”. Ikmēneša iepirkumu summas krāšana notiek četros posmos – sasniedzot 40 eiro mēnesī, sasniedzot 70 eiro mēnesī un sasniedzot 110 eiro mēnesī.

Noslēdzošā ceturtā posma beigās, sasniedzot jau 210 eiro pirkuma grozu, jūs iegūsiet atlaidi nākamajam pirkumam. Dati liecina, ka Latvijā ģimenes pārtikas iegādei vidēji tērē vairāk nekā ceturto daļu savu ienākumu, kas ir vairāki simti eiro mēnesī, tādēļ iespēja ietaupīt iepērkoties ir īpaši svarīga.



Lai sāktu lietot “Lidl Kuponu”, klientam lietotnē jāapstiprina savu vēlmi piedalīties akcijā, un turpmāk jau katrs pirkums tiks automātiski reģistrēts brīdī, kad pie kases tiks noskenēts digitālās “Lidl Plus” kartes QR kods. Arī paziņojums par kārtējo 1 centa kupona bonusa preci lietotnē parādīsies automātiski, tikko būs sasniegts viens no pirkuma līmeņiem. Svarīgi atcerēties, ka 1 centa preces piedāvājums ir spēkā tikai 7 dienas, lai klienti nepalaistu garām savu iespēju to izmantot.

Lejuplādēt “Lidl Plus” aplikāciju ir viegli, bet, ja rodas šaubas, vai visus soļus veic pareizi, pēc palīdzības vari droši griezties “Lidl” klientu centrā, zvanot par tālruni 8000 5888 vai vienkāršāk – palūdz palīdzību kādam radiniekam vai draugam, kurš ar viedtālruni ir lielākos draugos.

Lai iepirkties ir vienmēr patīkami un izdevīgi, jo ar “Lidl” Tu vari atļauties vairāk!