2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

“Kates” biroja galdi – modernam un mūsdienīgam birojam

“Kates” biroja galdi – modernam un mūsdienīgam birojam

Iekārtojot mūsdienu prasībām atbilstošu darba vietu birojā vai arī savā darbistabā, rūpīgi pārdomājiet telpas dizainu un arī to, lai šajā darba vietā būtu ērti strādāt. Vispirms jau ir vajadzīgs labs biroja galds, pie kā strādāt būs ērti un patīkami. Mēbeļu salons “Kate” ražo biroja galdus pēc Jūsu pasūtījuma. Ienākot mājaslapā www.kate.lv, varat pārliecināties par plašo piedāvājumu un izvēlēties savu biroja galdu.

“Kates” biroja galdi – fiksēti vai ar regulējamu augstumu

Visas “Kates” biroja galdu sērijas ir radītas tepat, mēbeļu ražotnē “Kate”, sākot no idejas līdz gatavai mēbelei. “Kates” biroja galdiem ir divas pamatgrupas – fiksēta augstuma biroja galdi un galdi ar elektrisku augstuma regulāciju.

Fiksēta augstuma biroja galdi

Neliels ieskats plašajā “Kates” fiksētu biroja galdu piedāvājumā.
  • Biroja galdi “Elements” – lakoniska dizaina galdi ar taisnstūra virsmas formu;
  • “Kvadro” ir galds ar taisnstūra virsmu, kas balstīta uz stabilu balstkonstrukciju, iespējams veidot vienotu darba vietu vairākiem darbiniekiem;
  • “Sim” sērijas galdi ir stabili biroja galds ar trapecveida balstkonstrukciju un liektas formas virsmu; “FRII” ir biroja galdi ar liektām, neregulāras formas virsmām, kas balstītas uz trim īpaša dizaina metāla kājām. Galdu dizains veidots tā, lai nodrošinātu neierobežotas iespējas galdu izvietojumam telpā.
Tas ir tikai neliels ieskats, kādi biroja galdi ir pieejami mēbeļu salonā “Kate”.

Galdi ar elektrisku augstuma regulāciju

Otrs variants ir biroja galdi ar elektrisku augstuma regulāciju. Tie ir mūsdienīgi darba galdi ar augstuma regulēšanas funkciju, kas ļauj pielāgot darba virsmas augstumu darbiniekam ērtā augstumā, kā arī nodrošināt stāvgalda funkcijas.
  • Biroja galds “Altius Praktis” ir ar taisnstūra formas virsmu, galdu kājas ir divu un trīs posmu;
  • Ka arī biroja galds ar regulējamu augstumu “Altius Sim”, kas ir galds ar liektas formas virsmu. Galdu kāju krāsojumu var izvēlēties baltu, melnu vai sudrabpelēku. Savukārt galda virsmas apdari var izvēlēties pēc mēbeļu salona “Kate” kataloga.

Grūti izvēlēties? Var palīdzēt dizaineri

Ja ir grūti izlemt, kādu biroja galdu labāk izvēlēties, droši meklējiet iespēju konsultēties ar salona “Kate” dizaineriem. Sarunas gaitā noskaidrosiet, kas no visa piedāvātā ir nepieciešamākais un kā iekārtot biroja telpas tā, lai darbiniekus motivētu ražīgai darba dienai, jo ir zinātniski noskaidrots, ka darba videi ir spēcīga ietekme uz darba spējām.

Mēbeļu salonā ”Kate” izgatavotie biroja galdi būs izturīga un eleganta mēbele Jūsu birojam. Nāciet uz “Kates” salonu Rīgā, Čiekurkalna 1.garajā līnijā 6, vai apskatiet piedāvājumu mājas lapā www.kate.lv!