2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Apmeklējiet jauno SIA KVID jumtu un logu servisa centru Jēkabpilī, Rīgas ielā 222 !

Ar prieku paziņojam par SIA KVID jumtu un logu servisa centra svinīgo atklāšanu jaunā vietā – Jēkabpilī, Rīgas ielā 222. 

Mūsu apņemšanās nodrošināt izcilību un klientu apmierinātību joprojām ir nelokāma, jo piedāvājam jums plašu produktu un pakalpojumu klāstu visām jūsu jumta seguma un logu vajadzībām.

Ienākot mūsu tirgus laukumā, jūs atradīsiet virkni piedāvājumu, kas izstrādāti, lai apmierinātu visas klientu prasības. Šeit jūs atradīsiet mūsu daudzveidīgo izvēli:

1. Dārza māju paraugi: sāciet savu dārza pārveidi, izmantojot mūsu dārzamāju paraugus. Šīs konstrukcijas ir ne tikai funkcionālas, bet arī piešķir jūsu āra telpai elegances pieskārienu.

2. Vairāk nekā 13 jumta paraugi: labi uzbūvēts jumts ir būtisks jebkuras ēkas ilgmūžībai. Izpētiet vairāk nekā 13 jumta paraugus, no kuriem katrs ir pielāgots dažādiem arhitektūras stiliem un vēlmēm.

3. Logu profilu paraugi: logi ir ēkas acis, un mēs saprotam to estētikas un funkcionalitātes nozīmi. Pieejami atšķirīga dizaina logu profilu paraugi. Logiem cenas aprēķinam apmeklējuma brīdī!

4. Logu stikla paraugi: atklājiet ideālo logu stiklu, lai uzlabotu savu dzīves telpu. No energoefektīvām iespējām līdz dekoratīviem stiliem –mūsu piedāvātā logu stiklu kolekcija noteikti pārsteigs.

5. Metāla žoga dēļu paraugi: apvienota drošība un estētika. Izvēlieties kādu no septiņiem atšķirīgiem veidiem, lai uzlabotu sava īpašuma izskatu un drošību.

6. Plašs zāģmateriālu klāsts: lai izveidotu sapņu projektu, ir nepieciešami vislabākie materiāli. Plaša augstas kvalitātes zāģmateriālu izvēle, lai iespējams realizēt jūsu ieceres.

7. Koka fasādes dēļi: ēkas fasāde parāda mājas raksturu, atrodiet piemērotus koka fasādes dēļus.

8. Terases dēļi: izmantojot mūsu izturīgos un pievilcīgos terases dēļus, kas ir lieliski piemēroti, lai izveidotu neparastus klājumus un iekšpagalmus.

9. Žogu dēļi: piešķiriet savam īpašumam stilu, izmantojot mūsu izturīgos žogu dēļus, pieejami dažādi izmēri un apdare. Skārda sētas dēļi sākot no 1,15 EUR metrā ar PVN.

Bet tas vēl nav viss! Uz vietas  piedāvājumā trapecveida jumta segumi T18, 3 m gari, cenas sākot no 7,63 EUR ar PVN. 

Turklāt mūsu pieredzējušie konsultanti ir šeit, lai palīdzētu jums izmantot mūsu plašo produktu un pakalpojumu klāstu. Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešams padoms par pareizo materiālu izvēli vai palīdzība logu un jumtu uzstādīšanā, mēs jums palīdzēsim.

SIA KVID par prioritāti izvirza klientu apmierinātību un garantējam augstākās klases pakalpojumus. 

Nāciet ciemos uz mūsu jauno atrašanās vietu Rīgas ielā 222, Jēkabpilī. Mūsu durvis ir atvērtas no pirmdienas līdz piektdienai no 10:00 līdz 17:00.
Izbaudiet KVID atšķirības jau šodien.

T. +371 26511969
e-pasts: kvidsia@gmail.com

Atstājiet komentāru