2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Akumulatora instrumenti – skaistam dārzam un pagalmam visas vasaras garumā

Akumulatora instrumenti – skaistam dārzam un pagalmam visas vasaras garumā

Vasara ir laiks, kad dārza un pagalma uzturēšanas darbi jāveic regulāri. Zāle un apstādījumi aug tik ātri, ka teju ik dienu atrodas kāds darbiņš, ko nepieciešams paveikt, lai apkārtējā vide būtu skaista un sakopta. Tādēļ ir vērts parūpēties par uzticamu dārza tehniku un instrumentiem, kas vēlamo rezultātu ļauj iegūt ātri, ērti un bez lielas piepūles. Par laimi, šādi instrumenti un dārza tehnika atrodama zīmola Kärcher produktu klāstā. Vairāk par to, kādi dārza un pagalmi kopšanas palīgi var noderēt arī jums šajā vasarā, lasiet tālāk rakstā.

Zāģis ar akumulatoru

Zāģis ir akumulatoru ir lielisks palīgs ikvienā saimniecībā. Tas sniedz iespēju pavisam ērti parūpēties par pareizu koku uzturēšanu, kā arī vainagu apgriešanu. Vasaras sezonā tas lieliski noder arī malkas sagatavošanas darbiem. Tieši tā – par nākamo apkures sezonu ieteicams domāt jau vasarā. Akumulatora zāģis ir viegls, kluss un ērtāk izmantojams risinājums, kas bez elektrotīkla pieslēguma un benzīna papildināšanas ļauj efektīvi paveikt vienus no svarīgākajiem vasaras darbiņiem.

Akumulatora zāles pļāvējs

Viens no vasaras sezonas laikietilpīgākajiem darbiem visnotaļ ir zālāja pļaušana. Par laimi, uzticamas un kvalitatīvas mauriņa pļaušanas ierīces šo procesu būtiski atvieglo. Kärcher produktu klāstā atrodamie zāles pļāvēji lieliski tiek galā ar nelielu privātmājas mauriņu. Tie aprīkoti ar jaudīgiem akumulatoriem, ietilpīgām zāliena savākšanas tvertnēm, vieglu korpusu, kā arī ergonomisku rokturi. Ierīces garantē teicamu rezultātu arī nelīdzenās vietās, sniedzot iespēju iegūt glīti koptu mauriņu.

Zāles trimmeris ar akumulatoru

Lielisks papildinājums ikvienam zāles pļāvējam ir jaudīgs zāles trimmeris. Kärcher zīmola zāles trimmeris sniedz iespēju ērti un bez liekām problēmām nopļaut zālienu vietās, kur zāles pļāvējs nespēj piekļūt. Šī daudzfunkcionālā ierīce lieti noder, lai viegli apstrādātu gan sētas un ēku malas, gan krūmu apakšas, kā arī atbrīvotos no negantām nezālēm un koku atvasēm.

Akumulatora dzīvžoga šķēres

Gluži tāpat kā zāliens, arī dzīvžogs vasarā aug īpaši ātri. Līdz ar to, lai tas vienmēr izskatītos labi, nepieciešams to regulāri kopt un apgriezt. Kärcher sortimentā atrodamās dzīvžoga šķēres ir teicams palīgs, kas šo darbu paveic ātri un precīzi. Tās nodrošina akurātu un līdzenu griezumu, piešķirot dzīvžogam skaistu formu. Ierīce ir viegla un kompakta, tādēļ apstādījumu kopšanas darbus ļauj paveikt pavisam ērti un bez liekas piepūles. Iekārta ir ļoti viegla, turklāt tās lietošana ir ērta, jo tā nav tik smaga kā benzīna darbinātās ierīces. Tāpat tā ir daudz drošāka, jo nav jāsatraucas par strāvas darbinātas iekārtas kabeli.

Kādēļ dārza instrumenti un tehnika ar akumulatoru ir lieliska izvēle?

Dārza instrumenti un tehnika ar akumulatoru ir lieliska papildinājums ikvienā saimniecībā. Ierīces nodoršina maksimālu pārvietošanās brīvību, neliekot uztraukties par vadiem un piekļuvi elektrotīklam. Atšķirībā no benzīna ierīcēm, akumulatora iekārtas ir daudz klusākas, līdz ar to palīdz samazināt skaņas piesārņojumu. Tāpat vairumā gadījumu tās ir daudz vieglākas un kompaktākas, nav jāveic benzīna dzinēju apkopes, nerada atgāzes un nav mājās jāglabā benzīns. Strādājot ar akumulatora ierīcēm, atliek vien uzlādēt akumulatoru un ķerties klāt visiem iecerētājiem darbiņiem.

Iegādāties šos un citus noderīgus dārza instrumentus varat mājaslapā kaercher.com.

Atstājiet komentāru