2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

SIA KVID: risinājums jūsu jumta segumu un logu vajadzībām

Vai jums ir nepieciešami uzticami un kvalitatīvi jumta un logu pakalpojumi? Meklējiet SIA KVID, pavisam jaunu uzņēmumu, kuru vada Kalvis Vīksna, nozares eksperts ar vairāku gadu pieredzi jumtu un logu tirdzniecībā. SIA KVID ar lepnumu paziņo par sava jumta un logu tirdzniecības centra atvēršanu, piedāvājot plašu preču un pakalpojumu klāstu jūsu vajadzībām.



Kvalitāte un serviss, kuram varat uzticēties

Mēs, SIA KVID, saprotam kvalitātes un servisa nozīmi. Tāpēc sadarbojamies ar tādiem slaveniem ražotājiem kā Blachotrapez - jumtu ražotāju un Plastimet - logu ražotāju. Šie zīmoli ir pazīstami ar savu pārbaudīto kvalitāti un uzticamību nozarē. Izmantojot mūsu produktus, jūs varat būt drošs, ka jūsu jumti un logi būs izturīgi, ilgmūžīgi un izturēs laika pārbaudi.

Izcilība par pieņemamu cenu

Mēs uzskatām, ka ikviens ir pelnījis piekļuvi augstākās klases produktiem un pakalpojumiem, nemaksājot par daudz. SIA KVID ir apņēmies piedāvāt konkurētspējīgas cenas visās mūsu cenu kategorijās, padarot mūsu jumta segumu un logu risinājumus pieejamus visiem. Mūsu mērķis ir nodrošināt zemu izmaksu iespējas, neapdraudot izcilo kvalitāti, ko nodrošina mūsu produkti. Uzskatām, ka pieejamība un izcilība var iet roku rokā.

Visaptveroši pakalpojumi

SIA KVID piedāvā visaptverošu pakalpojumu klāstu, lai apmierinātu visas jūsu jumta seguma un logu vajadzības. Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešama jumta uzmērīšana, jumta nomaiņa, logu nomaiņa vai uzmērīšana, mēs jums to nodrošināsim. Mūsu pieredzējušo profesionāļu komanda nodrošinās, ka jūsu projekts tiek apstrādāts ar vislielāko rūpību un precizitāti. Piedāvājam pilna servisa risinājumus, sākot no jumta materiāliem, tai skaitā metāla jumtiem, šīfera jumtiem, jumta plēvēm un apdares elementiem, līdz drošības sistēmām un noteksistēmām. Ar SIA KVID jūs varat sagaidīt nevainojamu un bezrūpīgu pieredzi no sākuma līdz beigām.

Papildus jumta segumam un logiem

Kā uzņēmums, kura mērķis ir apmierināt visas jūsu būvniecības vajadzības, SIA KVID piedāvā ne tikai jumtu segumus un logus. Viens no mūsu bonusiem ir visu veidu nepieciešamo kokmateriālu pieejamība jumtiem un terasēm – latojums, brusas, visa veida grīdas, fasādes, spundes, terases dēļi. Visaptveroša pieeja ir būtiska veiksmīgam būvniecības projektam.
Vēl kā papildus bonuss produktu klāstam ir koka saliekamas dārza mājas, pirtis un garāžas. Šīs konstrukcijas ir izstrādātas, lai nodrošinātu ērtu un stilīgu dzīvošanas pieredzi brīvā dabā. Turklāt uzņēmums ražo modernas ugunskura vietas, saliekamus grilus, kas ļauj klientiem izveidot mājīgu dārzu un terasi.

Mūsdienu tehnoloģiju izmantošana

Mūsdienu straujajā pasaulē mēs saprotam, cik svarīga ir efektivitāte un ērtības. SIA KVID atbalsta modernās tehnoloģijas, lai nodrošinātu, ka saviem klientiem varam nodrošināt vislabāko iespējamo pieredzi. Mēs pieņemam pasūtījumus elektroniski, izmantojot e-pastu kvidsia@gmail.com, Whatsapp, Telegram vai vienkārši piezvanot tel.nr. +371 26511969. Mūsu mērķis ir padarīt procesu pēc iespējas vienkāršāku, lai atrastu labāko risinājumu jūsu īpašajām vajadzībām. Tikšanās klātienē protams nav atceltas, ar lielāko prieku jūs sagaidīsim “Dolomīts M” Salas pagasts, Jēkabpils novads. Viegli atrast ievadot frāzi “SIA KVID” Waze vai GoogleMap aplikācijā.

Izvēlieties SIA KVID savām jumta un logu vajadzībām

Runājot par jumtu segumu un logiem, SIA KVID izceļas kā uzticams un uz klientu orientēts uzņēmums, kas sadarbojas gan ar juridiskām personām, gan ar privāto sektoru. Ar mūsu pārbaudīto kvalitāti, lielisko servisu un pieņemamām cenām mēs esam pārliecināti, ka varam pārsniegt jūsu cerības.
Jaunākā informācija par cenām, pakalpojumiem, jaunumiem pieejama Facebook lapā Jumti_logi_Jēkabpils, seko lapai un vienmēr esi informēts.

T.: 26 511 969
e-pasts: kvidsia@gmail.com
 

Atstājiet komentāru