2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Cepures ar nagu sneakerheadiem

Cepures ar nagu sneakerheadiem

  • 30 maijs 2023 --

Ir daži stila elementi, bez kuriem nevar iztikt neviens sporta stila entuziasts. Protams, tie ir iecienītākie sporta apavi, treniņbikses, džemperi ar kapucēm... Taču sneakerhead garderobē jābūt arī tādiem aksesuāriem kā cepure ar nagu, kas ir gan funkcionāla, gan arī lieliski papildina izskatu. Kuras cepures ar nagu ir modē un ko valkāt kopā ar tām? Zemāk atradīsi ieteikumus viņam, viņai, kā arī junioriem.

Vīriešu cepures ar nagu



Vai ikdienā dod priekšroku pilsētas stilam? Stilizācijā ar sporta apaviem, džinsiem un džemperi pievieno streetwear zīmola cepuri ar nagu. Tavā garderobē nedrīkst trūkt, piemēram, vienkāršas cepures ar nagu pieskaņotās krāsās, piemēram, Nike Sportswear Heritage 86 cepure ar nagu vai Champion Small Logo Cap. Pārlaicīgs, vienkrāsains dizains, ko papildina tikai zīmola logotips, ir uzticams papildinājums jebkurām stilizācijām, īpaši tādām, kas paredzētas, lai paustu Tavu nesteidzīgo stilu. Ir vērts, lai Tavā galvassegu kolekcijā būtu ne tikai cepure ar nagu pieklusinātās krāsās, bet arī tāda, kas izcels Tevi no pūļa un atsvaidzinās vismonotematiskāko outfitu. Šeit var būt tikai viena izvēle: New Era cepure ar ikonisko logo, kas simbolizē tādas sporta komandas, kā New York Yankees un Chicago Bulls. Cepure ar taisnu nagu, kas ir saistīta ar hip-hopa kultūru, ir arī streetweara ikona. Tās var atrast, cita starpā, zīmolos New Era un Jordan. Vai stilizācijām jāatspoguļo Tavas intereses? Streetwear zīmoli ik pa laikam izdod jaunas cepures ar nagu, kas iedvesmotas no popkultūras. Piemērs? Vans veidotai cepurei Sketch Pill Box Hat ir interesants piegriezums un apdruka ar TV seriāla "Stranger Things" motīviem.

Sieviešu cepures ar nagu



Lieliska cepure ar nagu streetwear cienītājai? Protams, tas viss ir atkarīgs no individuālās gaumes, bet mēs piedāvājam dažus veidus. Viens no tiem, protams, ir vienkārša cepure ar nagu, ko var nēsāt, gan outfitos ar sporta apaviem, legingiem un T-kreklu, gan ar kedām un gaisīgu kleitu. Vai izvēlēsies Levi's Batwing Flexfit modeli melnā, baltā vai sarkanā krāsā, vai drīzāk Tavs must have ir vienkārša adidas Con Dad Cap cepure ar nagu ar interesantu rievotu faktūru? Runājot par sieviešu cepurēm ar nagu, ir vērts sevi apgādāt arī ar populāro trucker cepuri, kas ir aprīkota ar tīklveida aizmugurējo daļu. Trucker cepures meklē Vans un New Era kolekcijās. Noteikti pievērs uzmanību arī cepurēm ar nagu, kas bija izstrādāti domājot par tenisa spēlētājiem - tie ne tikai aizsargā acis no saules, bet arī karstās dienās lieliski izskatās kopā ar ikdienas outfitiem. 

Bērnu cepures ar nagu



Streetwear cepures ar nagu arī junioriem? Protams! Pazīstami zīmoli piedāvā junioru aksesuāru versijas, ar kurām vari papildināt sava jauniora komplektus. Atkarībā no tā, vai juniors dod priekšroku "pieaugušo" krāsām, vai arī visdrīzāk ieskauj sevi ar krāsainiem stila elementiem, nopērc viņam vienkāršu, vienkrāsainu Confront cepuri ar nagu, vai arī izvēlies junioram Jordan cepuri ar nagu - dzeltenā vai sarkanā krāsā ar slaveno "jumpman", ar kuru viņš noteikti ar lepnumu dosies uz skolu vai bērnudārzu. Vai rūpējies par mazu meitenīti? Viņai noteikti patiks Vans Court Side Printed Hat cepure ar nagu ar ziedu rakstu.

Vai meklē lielisku cepuri ar nagu ielas modes garā? Iepriekš minētos un daudzus citus modeļus atradīsi Sizeer tiešsaistes veikalā - droši ienāc tiešsaistes veikalā Sizeer, lai iegādātos augstākās klases streetwearu.