2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

SILTUMTEHNIKA bez starpniekiem

Kad ir īstais laiks domāt par nākamo apkures sezonu? Veikalā SILTUMTEHNIKA Jēkabpilī, Rīgas ielā 144, prot argumentēt, kādēļ tas jādara tagad, kad tuvojas siltais laiks un vajadzība pēc radiatoriem kļūst aizvien mazāka.

“Patlaban ir svaiga aizvadītās ziemas pieredze,” skaidro veikalu tīkla vadītājs SIGURDS ZUNTNERS. “Individuālo siltumapgādes sistēmu lietotāji privātmājās vai dzīvokļos, kuros nav centrālās apkures, labi zina, cik svarīgi ir izvēlētās apkures iekārtas savlaicīga servisa apkope un nepieciešamo rezervju daļu nepārtraukta pieejamība.

SILTUMTEHNIKA ir sen pievērsusi uzmanību šim apstāklim un kopš pirmsākumiem strādā tikai ar produkcijas ražotājiem, apejot vietējos starpniekus. Tādējādi klienti var operatīvi un, galvenais, bez liekām izmaksām iegādāties un turpmāk uzturēt apkures iekārtas ideālā stāvoklī.

Pārdevējs atzīst, ka pagājusī ziema siltumapgādes nozarē bijusi neparedzama un nervoza, jo šībrīža energoresursu tirgus apstākļos bez speciālistukonsultācijas ir viegli kļūdīties savā izvēlē. SILTUMTEHNIKAS veikalu galvenā priekšrocība ir tā, ka uz vietas pieejami pilnīgi visi iespējamie apkures risinājumi. Veikalos var iegādāties siltumsūkņus, granulu katlus, dažādu veidu malkas apkures risinājumus, kombinētos malkas/granulu apkures katlus, gāzes un dīzeļdegvielas katlus, elektriskos katlus tieši no ražotāja pārstāvja. SILTUMTEHNIKA piedāvā vairākus apkures sistēmas apsaistes un automatizācijas veidus, vārdu sakot: MUMS IR VISS, KAS TEVI SASILDĪS!

Uz jautājumu par piecos darbības gados izveidojušos klientu loku Sigurds Zuntners atbild: mūsu lielākie un svarīgākie klienti ir galējie patērētāji – privātmājas un privātuzņēmumi, zemnieksaimniecības un ražotāji. SILTUMTEHNIKA vienmēr piedāvāja un piedāvās labākos risinājumus un cenas BEZ STARPNIEKIEM.

“Kādēļ tieši šobrīd ir īstais laiks izvēlēties jaunu apkures sistēmu? Tāpēc, apkures iekārtām ir viszemākās cenas – tas ir galvenais arguments. Gribu uzsvērt ka veikalā redzamās cenas ir runājamas, jo mums patiešām patīk tirgoties – lūdzam nekautrēties un droši izmēģināt šo jauko iespēju!” S. Zunters aicina.

Veikals SILTUMTEHNIKA atrodas Jēkabpilī, Rīgas ielā 144
 
Darba laiks
P. O. T. C. P.  8:00 - 17:00
t. 29 149 923

Papildu info un internetveikals: www.siltumtehnika.lv

Atstājiet komentāru