2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī atvērts jauns veloservisa veikals - JVS

Jēkabpilī atvērts jauns veloservisa veikals - JVS


Jēkabpilī, A. Pormaļa ielā 32, šonedēļ durvis vēris jauns veloservisa veikals - JVS, kur var iegādāties visa veida velosipēdus, kā arī citus braucamrīkus un saņemt to apkopes un remonta pakalpojumus.

Veikala īpašnieks Igors, sarunā ar “Ceturtdiena” stāsta, ka ar velosipēdu remontu un apkopi viņš nodarbojas jau otrajā paaudzē. Šī nodarbošanās – velosipēdu remonts un apkope bijusi tuva arī viņa tēvam, palīdzot arī pašam radusies interese par šo nodarbi. Igors šajā jomā spēris soli tālāk, piedāvājot ne tikai velosipēdu remontu un apkopi, ko veicis līdz šim, bet tagad arī iespēju klientiem iegādāties velosipēdus.

Igors uzsver, ka veikala piedāvājumā ir plaša velosipēdu izvēle, kas iegādāti Vācijā, Polijā, Turcijā un citās Eiropas valstīs. Tāpat arī, iepriekš pasūtot, šeit ir iespēja iegādāties elektrovelosipēdus.

JVS Veloservisa veikals piedāvā dažāda veida velosipēdus, skūterus, rezerves daļas, aksesuārus, kā arī visa veida velosipēdu remontu un apkopi.

Igors norāda, ka JVS speciālistiem ir vairāku gadu pieredze velosipēdu remontā, velosipēdu tirzniecībā un velo sportā.

“Mūsu speciālisti palīdzēs piemeklēt nepieciešamo un piemēroto velosipēdu tieši jūsu vajadzībām – sportam, ikdienai, komfortam,” norāda Igors.


 
Viņš aicina ikvienu apmeklēt arī JVS interneta veikalu www.jvs.lv, ja arī kāds neatrod sev piemēroto preci, Igors aicina sazināties ar veikala darbiniekiem un sola, ka katra vēlmei tiks atrasts un arī piegādāts kārotais velosipēds.

JVS DARBA LAIKS:
P - P:  8:00 - 18:00
S:  9:00 - 15:00
Sv:  Brīvs

ADRESE: A. Pormaļa 32, Jēkabpils
TĀLRUNIS:  Veikals  +371 20449555   
                     Serviss +371 26301804
www.jvs.lv

Atstājiet komentāru